Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Geriausi maisto papildai KEPENŲ VEIKLAI

17 Eur

Kepenys yra svarbiausias, pats didžiausias ir vienas iš sudėtingiausių žmogaus organų, jis atlieka patį svarbiausią vaidmenį praktiškai kiekvienoje organizmo funkcijoje, padedantis išvalyti toksinus iš kraujo. Tačiau žmogus dažnai pamiršta turįs tokį organą ir nesaugo jo. Pasirūpinkime, kad kepenys būtų sveikos.

Silimarex Herbal (60) yra augalinės kilmės maisto papildas, kurio sudėtyje yra tikrojo margainio, daržovinio artišoko, paprastosios kiaulpienės šaknų ir pipirmėtės lapų ekstraktų, kurie gali padėti palaikyti normalią kepenų funkciją. Gamintojas: Lietuva

LiverPro™ (90) – SILIPHOS™, pagamintas iš tikrojo margainio vaisių silimarino, gali padėti saugoti kepenų ląsteles nuo laisvujų radikalų pakenkimų. Gamintojas: Santegra JAV.

Red Clover Forte (60) – unikali vaistinių augalų formulė: raudonasis dobilas, vaistinis sarsaparilis, saldymedis, runkelis, jūros kopūstai, gali padėti išvalyti organizmo vidinę terpę. Gamintojas: Santegra JAV.

Jei kam reikia informacijos ar produktu, prasom rasykite e-mail: ***** arba skambinkite mob: 8 612 *****. Pasistengsiu atsakyti į visus Jums rūpimus klausimus

Visi mano skelbimai puslapyje sveikatashop

1 / 1 Geriausi maisto papildai KEPENŲ VEIKLAI
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Elektroninės parduotuvės:
Alla
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
242281
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1671
Atnaujintas:
2020-04-17 16:29