Elektrinis dviratis per 30 min!!!

Kaina sutartinė

EKOTRANSPORT


Elektrinis dviratis per 30 min!!!
Garantija 12 mėnesių!

KAM PIRKTI NAUJĄ DVIRATĮ JEI GALI MODERNIZUOTI SAVO ESAMĄ. Be to NEPRISIRIŠI PRIE DVIRAČIO – bet kada gali be papildomų išlaidų perkelti į naujai įsigyta.

Magic_Pie-5 ir Smart_Pie 5 elektriniai rinkiniai tai universalūs bei neturintys analogų produktai skirti dviračiui, triračiui, ar kitai transporto priemonei elektrifikuoti. Magic_Pie ir Smart_Pie varikliai pasižymi išskirtiniu dizainu, universalumu, kompaktiškumu, jokių besitrinančių komponentų, ar mechaninės sankabos, todėl jie NEREIKALAUJA PRIEŽIŪROS, yra tylūs ir ilgaamžiški (100 000 km). Jei variklis yra nemaitinamas iš baterijos jis kelia tik minimalų pasipriešinimą kuri gali paversti į įkrovimo srovė - REGENERACIJĄ. Važiavimas elektriniu dviračiu su Smart_Pie ar Magic_Pie yra nepakartojamas pojūtis ir naujas atradimas.

Išbandyk NEMOKAMAI ir tau patiks!

+ Plonas variklis. Tinkamas montuoti į bet kurį tradicinį dviratį.
+ Naudok visus metus ištisai važiuodamas i darbą ar šiaip keliaujant.
+ Variklyje nėra besitrinančių detalių. Nereikalauja priežiūros.
+ Tylus, ilgaamžiškas - 100 000km
+ Programuojamas valdiklis. Turi: AUTOPILOTĄ, REGENERACIJĄ, ATBULINĘ EIGĄ ir t.t.
+ Naudok su aplikacija, matysi nuvažiuotą atstumą, greitį ir t.t
+ Pamiršk apie kuro sanaudos 1 km tik 1 CENTAS.
+ Magic_Pie 5 e-ratai turi didelį naudingumo koeficientą (daugiau naudos is to pačio akumuliatoriaus) dėl didelio neodimio magneto kiekio ir didesnio variklio skersmens Jis turi iki 20% didesnį sukimo momentą 3 kartus didesni trauka nei įprastiniai varikliai – įveiks net didžiausius Lietuvos kalnus.

Išsirink sau geriausiai tinkamą:
https://www.miromax.lt/lt/m-6/c-26/c-27-elektriniai_rinkiniai_dviraciams#to_products

NAUJIENOS:
Variklis EDGE mažesnis ir plonesnis už dar geresnę kainą!
Magic Pie SPEED EDITION greičio ir ekstremalų pojūčių mėgėjams.

Mes niekada nesiekiame vienadienės naudos, nes jaučiame atsakomybę už pasekmes klientui. Mūsų prekybos inžinierių komanda yra pasirengusi Jus konsultuoti ir išspręsti Jums iškilusias užduotis.

Siūlome: Konsultacijas techniniais klausimais. Elektrifikavimo paslaugą. Garantinį ir po garantinį aptarnavimą. Atsargines dalys tiesiai iš Vilniaus sandėlio.

Išbandyk elektrinį dviratį virtualiai!
https://www.miromax.lt/simulator/

Siekdami užtikrinti visapusišką Jūsų pasitenkinimą bei siekdami ilgalaikio bendradarbiavimo,dirbame su individualiais užsakymais ir projektais.


Elektrinis dviratis, elektro dviratis, e-dviratis, edviratis, elektrinis transportas, variklis dviračiui, ratas variklis, e-ratas dviračiui, elektrinis rinkinys dviračiui, elektriniai rinkiniai, akumuliatorius, LiFePO4 akumuliatorius, BMS, LI-ION akumuliatoriai, akumuliatoriai dviračiams, elektrinis triratis, pakrovėjas dviračiui

Skelbimas „Elektrinis dviratis per 30 min!!!“ paskutinį kartą atnaujintas 2018-03-08. Siūlome peržiūrėti naujausią „Elektriniai dviračiai“ turinį.

1 / 11 Elektrinis dviratis per 30 min!!!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Elektriniai dviračiai:
Miromax
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Druskininkai, Plungė, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 03 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
200018
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1544
Atnaujintas:
2018-03-08 18:04