Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Aktyvus iki 2017-09-25 Įrašantis vhs Hv Fx5950n (PARDUOTA)

30 Eur

DOVANŲ PRIDEDAMA JUOSTINĖS KASETĖS SU FILMAIS MUZIKA IR ANIMACIJA - SENOJI ANIMACIJA, NA PALAUK IR KT.
Parduodu įrašantį juostinį grotuvą. Šis grotuvas turi išskirtines savybes - pavyzdžiui juostinis grotuvas įrašo ir atkuria dviem greičiais SP/LP, tai tarkime jeigu kasetė 3 val. trukmės, tai LP greičiu tokioje kasetėje tilps dvigubai, tai yra 6 val, vaizdo trukmės arba paprastai tariant vietoj dviejų filmų po pusantros valandos trukmės tilps 4 filmai. Puikiai atkuria stereo garsą, galima prijungti ir 2.1 garso sistemą arba muzikinio centro pajungimas.
JUOSTINIO GROTUVO PAGRINDINĖS CHARAKTERISTIKOS:
6 galvutės, įršymas SP/LP standartais, 3 garso takeliai, 2 EURO SCART jungtys, A/V jungtis, 3 video šaltinių pasirinkimas iš kurio šaltinio žiūrėti, DVB T/S/C imtuvų prijungimas, vaizdo kamerų prijungimas, saugusis automatinis kasetės prasukimas, automatiškai suranda kito įrašo pradžią kasetėje, Kasetės persukimas iki nustatymo laiko, automatinė įrašo pabaigos paieška. kito VHS grotuvo pajungimas kopijavimui, energijos taupymo rėžimas, VISOS GALIMYBĖS PATOGIAI IR SUPRANTAMAI APRAŠYTAME VARTOTOJO VADOVE LIETUVIŲ KALBA
PRIDEDAMA Media tech Video Graber už 20 - su jo pagalba iš juostinių kasečių galėsite įsirašyti į kompiuterį ir su pridedama programa susitvarkysite video failus.

PERŽIŪRĖTI VISUS MANO SKELBIMUS GALIMA ČIA
parduoduperku.lt/n/audrem3/*****

Skelbimas „Aktyvus iki 2017-09-25 Įrašantis vhs Hv Fx5950n (PARDUOTA)“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-11-09. Siūlome peržiūrėti naujausią „DVD grotuvai“ turinį.

1 / 6 Aktyvus iki 2017-09-25	 Įrašantis vhs Hv Fx5950n (PARDUOTA)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje DVD grotuvai:
audrius rameikis
Kaunas, Alytus, Marijampolė, Druskininkai, Lazdijai, Vilkaviškis
Skelbimus talpina nuo 2017 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
253139
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
413
Atnaujintas:
2017-11-09 14:55