Kokybiški garažo vartai

500 Eur

Segmentiniai, plokštuminiai, pramoniniai, dvivėriai, susukami garažo vartai

UAB „OMETA“ – tai nuo 1995 metų Lietuvos rinkoje dirbanti įmonė, turinti labai didelę praktiką, profesionalią komandą ir didelius siekius.

Mes Jums siūlome: sekcijinius, plokštuminius, pramoninius, roletinius ar dvivėrius garažo vartus. Parduodame bei montuojame. Galime pasiūlyti standartinių ir nestandartinių matmenų produkciją.
Vartai turi ISO ir CE sertifikatus.

Kodėl būtent WISNIOWSKI sekcijiniai garažo vartai

Vartai didesni nei 9 kv.m. jau iškarto komplektuojami nemokamai su apsauga nuo spyruoklių lūžio ir trosų trūkimo. Papildomai užsakinėti nereikia.
Gamyklinė antikorozinė garantija - 10 metų. Antikorozinio padengimo kokybę labai nesunkiai galite įvertinti ir patys palygindami senesnius WISNIOWSKI ir Lietuvos gamintojų vartus.
Visos komplektuojamos detalės yra gaminamos Olandijoje arba Kanadoje, WISNIOWSKI iš principo atsisako naudoti nepatikimas kinietiškas komplektuojamąsias dalis.
Ypatingai tikslūs tvirtinimo elementų išpildymai, smarkiai palengvina ir pagreitina montavimą.
Kokybė prilyginama seniausiai Europoje sekcijinius garažo vartus gaminančiai įmonei Hormann. Tačiau jų technologija patentuota, todėl WISNIOWSKI tam pačiam produktui įvedė dar kelis patobulinimus ir oficialus šių produktų palyginamas nėra galimas. WISNIOWSKI produkcijai naudojamos ypatingai kokybiškos medžiagos, o gamybos linija tik 2 metų senumo, ne taip kaip kai kurių Lietuvos gamintojų.
Nors kokybę galima būtų lygint su Hormannu, bet kaina yra konkurencinga lyginant net su vietinės gamybos garažo vartais. Todėl galima teigti, kad WISNIOWSKI sekcijiniai vartai vienas geriausių pasirinkimų Lietuvos rinkoje, žiūrint į kainos-kokybės santykį.
Patenkintas klientas - geriausia reklama pardavėjui.

Susisiekite su Mumis ir atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus!

Ramūnas Kodis
Pardavimų vadybininkas

El. paštas: *****
Mob.: + 370 675 *****
www.ometa.lt

Skelbimas „Kokybiški garažo vartai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Durys“ turinį.

1 / 8 Kokybiški garažo vartai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Durys:
Ramūnas
Skelbimo nr.:
229439
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1418
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23