dulkiu siurbliui Kirby G3 G4 G5 G6 G7 Ultimate G Diamond G10

6 Eur

Parduodu dulkių siurbliui Kirby dulkių maišus filtrus Micron Magic HepaFiltration (popieriniai ir mežiaginiai) ir dirželius. Nauji, nenaudoti, maišai originalioje pakuotėje.

Jei jūsų kirby siurblio modelis (vienas iš šių : G3, G4, G5, G6, G7, Ultimate, G Diamond, pirmos kartos Sentria modelis pagamintas iki 2009m vidurio) ir turi standartinę filtro pajungimo jungtį, jums tinka šios trys maišų rūšys:
Popieriniai Kirby (Micron Magic HepaFiltration Žalia pakuotė) maišai yra geresnės filtracijos nei standartiniai Kirby (Micron Magic), geriau sulaiko dulkes gaminami maišai. Pakuotę sudaro 9 vienkartiniai maišeliai, parduodu ir po 1vnt (išimu iš tos pačios pakuotės).
Medžiaginiai Kirby (Micron Magic HepaFiltration Mėlyna pakuotė) su MicroAllergen technologija maišai yra pačios geriausios filtracijos (turi papildomą antialerginį sluoksnį alergiškiems žmonėms). Pakuotę sudaro 6 vienkartiniai maišeliai, parduodu ir po 1vnt (išimu iš tos pačios pakuotės).
Medžiaginiai Kirby (Micron Magic HepaFiltration Žaliai Mėlyna pakuotė) su MicroAllergen technologija maišai yra pačios geriausios filtracijos (turi papildomą antialerginį sluoksnį alergiškiems žmonėms). Pakuotę sudaro 6 vienkartiniai maišeliai, parduodu ir po 1vnt (išimu iš tos pačios pakuotės).

Jei jūsų siurblio modelis (vienas iš šių : G10, antros kartos Sentria, Sentria II ar naujausias modelis) ir turi F Stiliaus filtro pajungimo jungtį, jums tinka ši maišų rūšis:
Medžiaginiai Kirby su F Stiliaus jungtimi (Micron Magic HepaFiltration Žaliai mėlina pakuotė) su MicroAllergen technologija maišai yra pačios geriausios filtracijos (turi papildomą antialerginį sluoksnį alergiškiems žmonėms). Pakuotę sudaro 6 vienkartiniai maišeliai, parduodu ir po 1vnt (išimu iš tos pačios pakuotės).

Parduodu Kirby siurblio dirželį, šepečio velenėliui sukti. Originalus Kirby gamintojo. Tinka visiems Kirby modeliams.

Popierinių maišų pakuotė (joje 9vnt) / 47eur
Perkant po 1vnt/5,5 eur
Medžiaginių maišų pakuotė (joje 6vnt) /47eur
Perkant po 1vnt/8 eur
Dirželis 1vnt/6 eur
p.s. prie el pašto ***** prisėdu ne kasdien, tik kai turiu laiko ; Mob tel. :8-683 *****
kartais vykstu ir į kitus miestus darbo reikalais
p.s. visi parduodami maišai yra vienkartiniai, nes jie neturi isiutų užtrauktukų ar užsektukų, kuriuos prasegus galėtumėte išpurtyti dulkes iš maišo ir vėl sandariai užsegti maišą, jei pardavėjas sako, kad jo maišas daukartinis, jus klaidina, nebent jie yra jo „patobulinti“, nes gamintojas tokiu maišų neturi ir negamina.

kol yra skelbimas, tol yra ir prekės

Skelbimas „dulkiu siurbliui Kirby G3 G4 G5 G6 G7 Ultimate G Diamond G10“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-04-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dulkių siurbliai“ turinį.

1 / 6 dulkiu siurbliui Kirby G3 G4 G5 G6 G7 Ultimate G Diamond G10
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dulkių siurbliai:
Domas
Panevėžys
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
190126
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
2920
Atnaujintas:
2017-04-15 00:00