Dr. Kęstutis Maslauskas: pilvo plastika ir kada ji reikalinga

1 Eur

Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas savo internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/pilvo-plastika/ dalijasi informacija apie tai, ką būtina žinoti apie pilvo plastikos operaciją. Pilvo plastika – tai operacija, kurios metu sukuriamas stangresnis pilvo kontūras. Operacijos metu taip pat gali būti pašalinama dalis odos arba riebalinio audinio pertekliaus, todėl pilvo sritis po šios operacijos atrodo nepalyginamai geriau. Taip pat pilvo plastikos operacijos metu susiuvami susilpnėję ir prasiskyrę pilvo raumenys. Ši operacija ypač naudinga moterims po gimdymo, nes tuo metu, kai atliekama pilvo plastika - kartu galima ir pašalinti strijas, esančias žemiau bambos, likusias po nėštumo. Vis dėlto, plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas rekomenduojama pilvo plastiką atlikti tada, kai pacientė nebeplanuoja nėštumo ateityje nes tikėtina, kad nėštumo metu pilvo raumenys vėl prasiskirs.
Plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas taip pat dalijasi nuotraukomis savo internetinėje svetainėje https://www.drmaslauskas.lt/pilvo-plastika/, kaip pacientės atrodė prieš ir po to, kai joms buvo atlikta pilvo plastika.
Užsirašykite konsultacijai ir sužinokite visą naudingą informaciją apie pilvo plastiko operaciją

Skelbimas „Dr. Kęstutis Maslauskas: pilvo plastika ir kada ji reikalinga“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-03-13. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 3 Dr. Kęstutis Maslauskas: pilvo plastika ir kada ji reikalinga
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Kęstutis Maslauskas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
272178
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
19
Atnaujintas:
2021-03-13 14:37