Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Linksma sterilizuota katytė ieško namų

Nemokamai

Alio, alio!? Kaip sakote? Po signalo palikti žinutę? Šiuo metu esate užsiėmęs ir vėliau perskambinsite? Ok, jokių problemų ;-) . Aš čia, suprantate, skambinėju geriems žmonėms ir ieškau tarp jų atsakingo bei mylinčio gyvūnus, kurio namuose galėčiau apsigyventi. Gal tuomet aš šiek tiek papasakosiu apie save ir iš anksto atsakysiu į visus būsimus klausimus, kad būtų aiškiau su kuo tamsta turėsite garbę gyventi keliolika nuostabių ir tiiiikrai nenuobodžių metų :-)
Taigi, esu pavadinta Džiambos vardu, mikštutėlė, švelnutėlė, gražutėlė murkliukė.
Iš kur aš atisradau? Neee, nieko panašaus, aš niekuomet nebuvau benamė. Tik mane per kažkokį nesusipratimą dar visai mažiulėlę "įtaisė" garbaus amžiaus senoliui. Taip aš iš Kauno atkeliavau į Marijampolę ir keletą mėnesių gyvenau jo namuose, kol buvo susivokta, jog manimi pasirūpinti jam per sudėtinga...
Kiek man metų? Geriau paklauskite, kiek man mėnesių. Aš dar visai jaunutė, gimiau 2018m. spalį, tad savo metų gimtadienį švesiu negreitai ;-)
Kokia aš? Linksma, laaaabai žaisminga, miela, smalsi, mėgstu padūkti, ridenti kamuoliukus, medžioti peteliškes ir žaislines pelytes.
Ką mėgstu pietums? Oi, žinokit, aš tikra skanumynų vergė - sausas, šlapias maistelis, vištiena, tuno konservas, salotos... Taip, taip , salotos, jų geriau nepalik be priežiūros - išžvejosiu net iš vandens! Tik ne visos jos tinkamos valgymui, dalį visuomet palieku interjerui papuošti :-D . Tad jei kilimas puoštas salotų lapais nežavi, geriau jas paslėpt taip, kad žybsintys velniūkščiai mano akyse jų nepastebėtų ;-)
Kur aš pavalgius einu? Na kas čia per klausimas? Žinoma, į dėžutę su kraiku, aš gi tvarkinga katytė!
Kaip sveikatėlė? Viskas puikiai - profilaktiškai nukirminta ir sutvarkyto kailiuko, švarių ausyčių, paskiepyta nuo pasiutligės, sterilizuota.
Kas, kas? Per ilgai kalbu? Žinutės ilgio laikas ribotas? Gerai, tuomet trumpinu - kelionei į naujus namus visiškai pasiruošusi ! Perskambink man tel. 8 690 ***** ;-)

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 10 Linksma sterilizuota katytė ieško namų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Eglė
Marijampolė
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
265603
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
281
Atnaujintas:
2019-07-16 12:36