Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Kastruotas KATINĖLIS ieško namų

Nemokamai

Dėmesio! Šiuo metu Marijampolėje trikojis yra.... Yra pas Globėją. Taip taip, ne kažkur šalikelėje, ne saugomas policijos, bet pas globėją namuose!!!
Kadangi jau atkreipiau jūsų dėmesį, tai susipažinkime ;-) . Pristatome jums truputėlį kitokį trikojį. Trikoįį, kuris neišrašys jums baudos, o netgi priešingai - praturtins jūsų namus, o jūs praturtinsite ne valstybės biudžetą, o mažo katinėlio širdelę. Vos pusės metukų katinėlis Toras (gimęs 2020 m. liepos pradžioje) ieško naujų tikrų namų. Gal ir gana griežtas vardas tokiam nuostabiam kačiukui, tačiau naujieji šeimininkai galės duoti naują, labiau tinkantį varduką ;-) . Katinėlis dar visai jaunutis, bet jau labai daug išgyveno per savo pūkuotą gyvenimėlį - patyrė kojytės traumą, ko pasekoje ją teko amputuoti, po to sekė šeiminko išdavystė, jį paprasčiausiai paliko užmigdyti, nes šeimininko meilė matuojama augintinio kojyčių skaičiumi ... :-(
Bet trauma nepadarė jo neįgaliu, gal tik kažkiek atsargesniu, nes
pasitikėti mumis, dvikojais jam kol kas šiek tiek sunkiau. Susigūžia vargškiukas ir susisuka į kamuoliuką, lyg ežiuku būtų gimęs, bet tinkamai paglosčius, mažiukas atsipalaiduoja, išsitiesia. O ypač drąsos padaugėja vakare, tada prasideda namų tyrinėjimai ir žaidimai. Bet nebijokite, jis ne triukšmadarys . Beje, Toras labai švelnaus, švaraus kailiuko, labai ramus ir į paglostymus atsako murkimu. Na o užuodus gardesnį kvapelį išgirsite ir jo meilų bei artistiškai gailų balselį :-) . Katinėlis jau nukirmintas, iškastruotas, paskiepytas kompleksine vakcina. Po operacijos žaizdelės sugijo idealiai. Žinoma, klausimų kils, taigi į keletą iškart atsakau:
-Taip, jis vaikšto ir bėgioja puikiai.
-Jam patinka žaisti.
-Geba šokinėti taip lyg turėtų visas 4 letenėles.
-Naudojasi kraiko dėžute idealiai.
Šiais laikais pilnas internetas vaizdo įrašų, kuriuose matome, kad gyvūnėliai su negalia gyvena pilnavertį gyvenimą. Tai nėra stabdis jam, ir neturėtų būti jums. Tad jei ieškote, ypatingo draugo sau, kurio netobulumas būtų tobulas, ši maža širdelė kaip tik jums!
Toras nuoširdžiai tiki Jūsų gerumu ir nekantriai laukia skambučio tel. 8 690 *****
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 6 Kastruotas KATINĖLIS ieško namų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Eglė
Marijampolė
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
271629
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
132
Atnaujintas:
2021-02-28 22:18