Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Kambarinis šuniukas ieško namų

Nemokamai

Šuniukas Tipsis jau dairosi namučių ir labai laukia susipažinimo su būsimais šeimininkais. Šis mažas linksmuolis gimęs 2020 m. lapkričio mėnesį ir užaugęs žada būti nedidelio ūgio cucikėliu. Jis labai paklusnus, draugiškas, žaismingas, iš aplinkinių susilaukiantis daug dėmesio ir komplimentų :-) . Kadangi Tipsiukas dar labai jaunas, todėl nuolat nori žmogaus dėmesio ir meilės, ypač mėgsta būti prisiglaudęs šalia ir kartu pasnausti ;-) . Beje, jis tikras šaunuolis - greitai išmoko visus reikaliukus atlikti lauke ir draugauja su pavadėliu pasivaikščiojimų metu (Y)

Tipsis pasiruošęs kelionei į naujus namus - profilaktiškai nukirmintas, sulašinti vaistukai nuo kailio parazitų bei paskiepytas kompleksine vakcina. Taigi, jei esate rimtai apsvarstę visus už ir prieš, jei tikrai esate pasiruošę keliolikai metų gražios draugystės, skambinkite dėl Tipsio tel. 8 690 *****.
Marijampolė

Visi mano skelbimai puslapyje diroma13

1 / 5 Kambarinis šuniukas ieško namų
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Jolita
Marijampolė
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
272462
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
69
Atnaujintas:
2021-04-20 00:04