Dovanojami žavūs, maži, sveiki kačiukai!

Nemokamai

Mišri kačiukų šeimynėlė savanorės Santos namuose atsirado dar prieš kelis mėnesius: dalis kačiukų su mama atkeliavo iš Pagirių raj. Vienas buvo "pridėtas", kai jis buvo vos savaitės amžiaus (katuką rado žmonės tiesiog lauke), dar viena katytė rasta prie studentų bendrabučio ir galiausiai - kačiukas, kuris buvo perimtas iš veterinarinės klinikos (ten buvo atneštas vaikų iš kiemo).

Šiuo metu spalvingai šeimynėlei (6 kačiukams) yra 2 - 3 mėn., visi švarūs, sveiki, „nukirminuoti“ ir, žinoma, gyvenantys laukimo režimu „norim namų, norim šeimininkų!”. Vadoje yra 5 katytės (juoda - Tekila, raina su „ryžu“ – Triksė, rainiukė - Makatukė, juoda su baltu trumpaplaukė - Kumštukė, juoda su baltu pūkuota - Krapė) ir vienas išdidus berniokas - Stefis (pilko rainumo su baltu).

Jei galite padovanoti vienam iš jų namus, nieko nelaukę skambinkite jų globėjai Santai tel. nr. 8 652 ***** arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę)

Skelbimas „Dovanojami žavūs, maži, sveiki kačiukai!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojami žavūs, maži, sveiki kačiukai!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Santa
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
212289
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1325
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19