Dovanojami 4 mėn. gražuoliai kačiukai

Nemokamai

Gražuolis Rainiukas drauge su savo sesute buvo aptikti įsikūrę po balkonu. Ir kaip bebūtų keista, - abu visiškai jaukūs, bendraujantys, tarsi išmesti iš namų. Šaltukui paspaudus, jie nebegalėjo ten likti, tik ne tada, kai kilo akivaizdus įtarimas, jog lauko sąlygomis gyventi mažyliai neprisitaikę.
Šiuo metu Rainiukui maždaug 4 mėn., jis sveikas, „nuparazitintas“, tvarkingas ir pasiruošęs namų paieškai. Yra ir dar kai kas, ko nuotraukos neatspindi, - tai nuostabus, šilko švelnumo jo kailis, kurį norisi liesti ir liesti...

Rainiukas, sutikęs naujus žmones, tampa kiek drovesnis ir atsargesnis, bet apsiuostęs nusiramina, glaustosi, murkia ir šoka „polkutę“ su sese.

Jei galite padovanoti jam namus, skambinkite šio gražuoliuko globėjai Danguolei tel. 8 650 ***** (Vilnius)!

Katytė Gražuolė drauge su savo broliuku buvo aptikti įsikūrę po balkonu. Ir kaip bebūtų keista, - abu visiškai jaukūs, bendraujantys, tarsi išmesti iš namų. Šaltukui paspaudus, jie nebegalėjo ten likti, tik ne tada, kai kilo akivaizdus įtarimas, jog lauko sąlygomis gyventi šie mažyliai neprisitaikę.

Šiuo metu Gražuolei maždaug 4 mėn., ji sveika, „nuparazitinta“, tvarkinga ir pasiruošusi namų paieškai. Ir nors Gražuolė beveik dvigubai smulkesnė už savo broliuką, bet duoda garo kaip reikiant! Kitaip tariant: maža, bet spitri ir nurungia kitus savo drąsa, sumanumu bei aktoriniais sugebėjimais. Tokia, kuri galėtų stovėti armijos priešakyje. Žaisti mėgsta tiek su žaisliukais, tiek su žmonėmis, tiek su kitais katinais - be galo bendraujanti.

Jei galite padovanoti Gražuolei namus, skambinkite jos globėjai Danguolei tel. 8 650 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojami 4 mėn. gražuoliai kačiukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojami 4 mėn. gražuoliai kačiukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
201390
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
535
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19