Dovanojami 2 mėn. žavūs kačiukai

Nemokamai

Ši darni gražuolių šeimynėlė buvo rasta vieno iš Žemynos g. daugiabučių rūsyje. Smagu, kad kai kurie pirmųjų aukštų gyventojai gražiai prižiūri ne tik po jų langais esančius darželius, bet ir tų darželių lankytojas - lauko katytes.

„Naminukams“ paskambinusi Zofija, skirtingai nei dauguma darželių puoselėtojų, ne pyksta ant benamių katyčių, bet stengiasi viską sutvarkyti taip, kad ir kitiems jos netrukdytų. Savo prižiūrimame plote šalia gėlių sukasė smėlio plotelį, kad katės mieliau „kapstytųsi“ ten, nei po kaimynų augalus, o katės suprato užuominą ir naudojasi būtent joms paskirtu ploteliu, kurį moteris reguliariai sutvarko.

Viena iš to kiemo katyčių, kurios nepavyko laiku sterilizuoti, rūsyje atsivedė keturis be galo žavius kačiukus. Ir čia moteris rado išeitį: su vyru padarė šeimai būdelę, pastatė kraiko dėžutę, kad neterštų rūsyje, ir visą mėnesį juos globojo. Neseniai šeimyna atkeliavo į „Naminukų“ globą, ir mažyliai jau dairosi gerų šeimininkų!

Šiuo metu kačiukams maždaug 1,5 mėn., jie savarankiškai valgo, jau „nukirminti“, žinoma, kaip ir visi maži kačiukai, mėgsta dūkti, „patraukti viens kitą per dantį“ ir broliškai pasišaipyti. Dar šiek tiek baikštoki, bet, išsiskirstę po namus, greit pajustų, kad žmogaus kompanija - irgi neblogas dalykas!

Vadoje yra vienas katinėlis (pilkas rainiukas) ir trys panelės (tamsesnė ruda rainiukė, šviesi rainiukė ir marmurinė).

Jei norite ir galite vienam iš šių gražuolių padovanoti namus ir ilgą saugų gyvenimą, skambinkite “Naminukams” tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę)

Skelbimas „Dovanojami 2 mėn. žavūs kačiukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojami 2 mėn. žavūs kačiukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
209427
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
505
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19