Dovanojami 2,5 mėn. skiepyti kačiukai

Nemokamai

Šešių mažylių kompanija buvo rasta garaže. Jų laukinukė mamytė išėjo ir negrįžo (galbūt pateko į bėdą), o mažyliai liko vieni kovoti už vietą po saulę.
Gerai, kad šalia dirbantys žmonės, pamaitindavę jų mamą, žinojo apie šiuos mažylius ir pamatę, kad liko be mamos, nedelsiant pradėjo ieškoti pagalbos. Ir surado! Du mažylius priglaudė jų pažįstami, o likę keturi atkeliavo į „Naminukų“ globą, kur po grožio ir švaros procedūrų per kelias dienas neatpažįstamai pasikeitė: iš tepaluotų garažinių murziukų virto žaviais pūkuotukais, kuriuos nors ant pagalvėlės dėk.

Kačiukams Besei su Baskiu maždaug 2,5 mėn., jie jau „nuparazitinti“, paskiepyti, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, savarankiškai ir su apetitu valgo, todėl yra visiškai pasiruošę keliauti pas gerus šeimininkus. Jie dar šiek tiek drovūs naujų žmonių kompanijoje, bet greit adaptuojasi.

Jei galite Besei arba Baskiui padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę)

Skelbimas „Dovanojami 2,5 mėn. skiepyti kačiukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojami 2,5 mėn. skiepyti kačiukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
210235
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
414
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23