Dovanojami 1,5 mėn. kačiukai (raini, juodi)

Nemokamai

Visa tai jau įgyja pagreitį. Visą vasarą kasdien sulauksime skambučių apie rainus, juodus, baltus, pilkus, spalvotus kačiukus, besiritančius iš keisčiausių vietų. Kačiukus, kurie gimė lauke ir kurie ypatingi tik savo mamai. Jie mirgės Jums ir mums šimtais liūdnų, gražių ir juokingų nuotraukų, šaukiančių „priglausk mane!”, jų bus tiek daug, kad kiekvienas jau atrodys kažkur matytas...

O mes tik svajosime kiekvieną iš jų vėl paversti ypatingais, tokiais, kokie jie buvo savo mamoms. Ir traukiame juos iš pilko gatvės gyvenimo, kovojame už juos, jei reikia - gydome ir, dar net nežinodami, kaip viskas bus iš tikrųjų, žadame jiems, kad viskas bus gerai. Ir tyliai viliamės, kad kiekvieną pavyks išlydėti į geriausius namus.

Šis žavus, maždaug 1,5 mėn. penketukas atkeliavo iš Baltupių mikrorajono, iš mažo tarpelio tarp laiptų... Kačiukai nors ir bailiukai, bet smalsūs, greit socializuojasi. Šiuo metu jie laikinai glaudžiasi „Naminukų“ savanorės Margaritos namuose ir yra ruošiami tikriesiems namams. Visoje kompanijoje yra 2 katytės (pūkuočiausios rainiukės su baltu) ir 3 vyrukai katinukai (vienas juodas pūkuotukas ir du trumpaplaukiai rainiukai su baltu).

Jei galite vieną iš jų paversti ypatinguoju ir padovanoti namus, skambinkite mažylių globėjai Margaritai tel. nr. 8 606 ***** arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę)

Skelbimas „Dovanojami 1,5 mėn. kačiukai (raini, juodi)“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojami 1,5 mėn. kačiukai (raini, juodi)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
208859
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1502
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19