Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

DOVANOJAMAS MEILUS MURKLYS Valentinas

1 Eur

R. Stoškaus vet. klinikoje visai prieš pat šv. Valentino dieną apsigyveno katinėlis. Apsigyveno jis ne savo noru, o buvo atneštas numirti, kaip žmonės mėgsta švelniai pasakyti - užmigdyti... Juk kam gali būti reikalingas vyresnio amžiaus katinas, kai šeimininkas išeina Anapilin, ogi NIEKAM :-(. Nei giminaičiam, nei draugam, nei kaimynam... Štai tau ir meilės diena... Visa laimė, šioje klinikoje dirba geros širdys, kurios padovanojo murkliui antrąjį šansą - rasti žmogų priimsiantį į savo šeimą šį draugišką katiną ir naujus namus, kur jis galės saugiai nugyventi dar ne vienus gražius metus. Taigi, pakalbėkim apie patį katiniuką, kurį pavadinsime Valentinu ;-). Valentinas maždaug 13 metukų amžiaus dailus katinėlis, bet guvumo jam dar tikrai netrūksta. Jis jau profilaktiškai nukirmintas, sutvarkyti dantukai. Valentinas labai meilus ir tvarkingas katinas. Kadangi jis jau išaugęs iš išdaigų ir šėlionių amžiaus, bus tobulas augintinis ramiam žmogui ar senjorui. Taigi, jei norite padaryti gerą darbą ir užsidirbti karmos taškų, paskambinkite Valentinui tel. ***** ir padovanokite jam laimę gyventi Jūsų namuose ;-)
Marijampolė

http://www.mgma.lt/
Facebook: Marijampolės beglobiai

Skelbimas „DOVANOJAMAS MEILUS MURKLYS Valentinas“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-03-23. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 6 DOVANOJAMAS MEILUS MURKLYS Valentinas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
VALENTINAS
Marijampolė
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
263598
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
200
Atnaujintas:
2019-03-23 16:43