Dovanojamas 1,5 mėn. žavuolis rainiukas!

Nemokamai

Šiam miestietiškam rainų kačiukų penketukui maždaug 1,5 mėn. Jie jau savarankiškai valgo, naudojasi kraiko dėžute, yra „nuparazitinti“, švarūs ir paruošti naujiems šeimininkams! Vadoje trys vyrukai katinukai ir dvi katytės panelytės.

Kačiukai rimti, visą dieną įnirtingai mokosi, tiesa, turi tik vienintelę pamoką, kuri vadinasi „pasaulio pažinimas“ , tačiau nesimuliuoja ir stengiasi ištirti viską: per kokią skylę gali tilpti galva, kas vyksta už radiatoriaus, kokio skonio yra begemoto statulėlė, kam kėdei reikalingos kojos, kas būna, kai įšoki į dubenėlį su vandeniu, kas laimi, kai susikauna penkiese iš karto, kas nutinka mėginant apsikabinti su kaktusu, bet dažniausiai... Kai tik jauti, kad tuoj tuoj žinosi atsakymą, iš paskos atbilda rožinės šlepetės ir sugadina visą įdomumą. Ir vis tiek tos šlepetės pačios mylimiausios, nes jose stovi didelis, geras ir saugantis žmogus.

O žmogaus jiems beprotiškai reikia. Ir kiekvienas nori rasti savo žmogų, šeimininką, kuris palydės į naują ilgą gyvenimo nuotykį ir išgyvens jį kartu - nuo pradžių iki galo.

Jei ieškote jaukaus ir ištikimo raino Draugo arba Draugės, skambinkite „Naminukams“ tel. nr. 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę)

Skelbimas „Dovanojamas 1,5 mėn. žavuolis rainiukas!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 3 Dovanojamas 1,5 mėn. žavuolis rainiukas!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
210925
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
449
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23