DOVANOJAMA sterilizuota, striukauodegė katytė Teila

Nemokamai

Dabar ją būtų galima vadinti Teila bobteila! Kas nežino, Amerikos bobteilo veislės kačių išskirtinis bruožas - uodegytės neturėjimas (o tiksliau, turėjimas labai striukos uodegos) ir draugiškas būdas. O Teila būtent tokia ir yra - meiliausia beuodegė!

Nors istorijos pradžia nebuvo itin nuotaikinga: Teila buvo rasta vaikų darželio teritorijoje su baisiai sužalota, tarsi nudirta uodegėle. Bet viskas gali pasikeisti pakliuvus į tinkamas rankas! Sužalota katytė pateko į „Naminukų“ globą. Jau sekančią dieną jai buvo atlikta operacija, kurios metu pašalinta negyva uodegos dalis, o pati katytė sterilizuota.

Dabar Teila jau visiškai atsigavus, sutvarkyta, paruošta namams ir netrukus bus paskiepyta. Jaunutė, jai maždaug 1 - 2 m., o striuka uodegytė, ant kuriuos jau baigia ataugti nuskusti plaukučiai, suteikia katytės išvaizdai tik papildomo šarmo. Ne tik Teilos išvaizda žavi ir ypatinga, bet ir būdas nenusakomai geras: rami, tvarkinga, švelni, nebaikšti, nekerštinga, paprasta ir turinti puikų humoro jausmą. Kitaip sakant - nuostabi namų katytė, mokanti sukurti geros energijos lauką aplink save.

Tik reikia namų... Gerų, mylinčių, šiltų namučių. Teila to nusipelnė. Su ja užtenka pabendrauti vos keletą minučių, kad suprastum, - ji ypatinga.

Jei tik galite Teilai padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 ***** arba jos globėjai Linai tel. 8 683 ***** (Vilnius)!

P.S. Esame labai dėkingi visiems, kas likote neabejingi Teilos istorijai ir prisidėjote prie jos operacijos bei gydymo. Taip pat ačiū jos globėjai Linai, kad ištiesė pagalbos ranką, kada labiausiai reikėjo, ir sutiko laikinai pagloboti Teilą savo namuose

Skelbimas „DOVANOJAMA sterilizuota, striukauodegė katytė Teila“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 DOVANOJAMA sterilizuota, striukauodegė katytė Teila
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
202459
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
283
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19