Dovanojama nuostabi, sterilizuota katė Banė

Nemokamai

Jau kai nesiseka, tai nesiseka... Maža to, kad „Naminukų“ pagalbos telefonas „lūžta“ nuo pagalbos prašymų dėl kačiukų upėse, dėžėse ir konteineriuose, tai sulaukėm dar vieno nemalonaus siurprizo: grąžino prieš pusmetį padovanotą katytę Banę.

Ne todėl, kad ji būtų bloga, įnoringa ar netinkama. Ne, Banė tiesiog nuostabi, bet, šeimininkei susirgus, jos vyras nusprendė, kad rūpinsis tik žmona, o be to, „daktarai pasakė, kad kambaryje turi būti labai švaru“, o katytė, nors ir tvarkinga, kažkodėl su švara jam „nesiriša“, todėl... Tiesą sakant, be jokio gailesčio ar apmaudo: „pasiimkit!” O pasiimti Banės neturime kur. Esame visiškai okupuoti kačiukų šeimynų, todėl vienintelė išeitis buvo tiesiai iš jaukių namų įkalinti Banę stacionaro narvelyje...

Labai prašome, PASTEBĖKITE JĄ! Galbūt įvyks stebuklas ir šiuo gausiu mažylių derliaus laikotarpiu atsiras nors vienas, kuris norėtų ir galėtų priglausti ramią, draugišką, sterilizuotą, suaugusią katytę. Banei maždaug 3 - 4 metai, ji ne tik labai graži, bet ir jauki, gera, mylinti žmogų. Net sunku įsivaizduoti, kokį stresą ji dabar patiria atsidūrus narve, nežinodama už kokį „nusikaltimą“...

Jei tik galite suteikti jai namus, arba jei galite ją namų sąlygomis pagloboti bent laikinai, labai lauksime Jūsų skambučio tel. nr. 8 648 ***** „Naminukai“, Vilnius (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę)

Skelbimas „Dovanojama nuostabi, sterilizuota katė Banė“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 5 Dovanojama nuostabi, sterilizuota katė Banė
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
210784
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
413
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19