Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

DOVANOJAMA KALYTĖ Nica

1 Eur

Kalytė NE MŪSŲ GLOBOJE, dalinamės Redos S. žinute, tad išsamesnė informacija telefonu:
Mažylė Nica ieško namučių ir atsakingų šeimininkų. Kalytė gimusi 2019 m. spalio mėnesį, jau visiškai savarankiška, linksma ir miela pūkuotukė. Ji jau gavusi vaistukų nuo kirminų ir švaraus kailiuko. Nica labai nori sutikti mylinčius žmones, kurie pasiruošę keliolikai metų gražios draugystės ir nusiteikę ne tik mėgautis jos linksma kompanija, bet ir išmokinti ją visų šuniukų etiketo taisyklių. Taigi, jei suprantate, kad mažas šuniukas yra didelė atsakomybė bei malonus (ir ne tik) rūpestėlis, skambinkite dėl Nicos tel. *****, ji nekantrauja su jumis susipažinti. P.S. dovanojama tik gyvenimui kambaryje ir tik žmonėms, kurie pasirūpins sterilizacija, kai ji sulauks 6 mėn. amžiaus.
Marijampolė – Kalvarija.

http://www.mgma.lt/
Facebook: Marijampolės beglobiai

Skelbimas „DOVANOJAMA KALYTĖ Nica“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-01-18. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 7 DOVANOJAMA KALYTĖ Nica
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
NICA
Marijampolė, Kalvarija
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
268040
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
70
Atnaujintas:
2020-01-18 21:57