Dovanojama jauna, tobulo būdo sterilizuota katytė!

Nemokamai

Mapsė - toks vardas teko maždaug dvejų metukų katytei dėl „žemėlapinių“ juodų dėmių ant balto kailiuko. Dėmės ant snukučio primena ir muškietininkų atributus - ūsus bei barzdelę, o gal tas "žemėlapiukas" ant nosies primena Lietuvos kontūrus?


Deja, kokie puošnūs bebūtų, tačiau nė vienas "žemėlapiukas" neparodė saugaus kelio, todėl Mapsė vieną dieną ėmė ir įkrito į labai labai gilią duobę. Siaubingai purviną, alkaną bei ligotą ją ten ir rado netoliese dirbantys statybininkai. Kiek Mapsė ten laiko išbuvo - neaišku, bet, matyt, ilgai, nes ir dabar, būdama pas laikinus globėjus ir sočiai maitinama, mielai papildomai pagraužia net ir padžiuvusios juodos duoną kriaukšlę!


Mapsei maždaug 2 metai, šiuo metu jau visiškai atsigavusi, pasveikusi, "nuparazitinta", paskiepyta, švariai išprausta ir sterilizuota. Puikiai sutaria su kitas gyvūnais (kate, šunimi). Galbūt Jūsų namams trūksta tokios mielos ir žavios draugės kaip Mapsė, gal norėtumėte su ja dalintis gardžios duonos kąsneliu ir po to jaukiai murkti kartu?


Jei galite Mapsei padovanoti namus, skambinkite jos globėjui tel. 8 678 ***** (Vilnius)!

Skelbimas „Dovanojama jauna, tobulo būdo sterilizuota katytė!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojama jauna, tobulo būdo sterilizuota katytė!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
204916
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
385
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23