Dovanojama 2 mėn. rainiukė Marka

Nemokamai

Marka - maža, raina, 2 mėn. katytė, į „Naminukų“ globą patekusi iš Viršuliškių gatvėje esančio pusrūsio. Tądien ji buvo pirmoji ir vienintelė, pasidavusi mūsų gaudyklėje padėto maisto vilionei. Mažylė buvo tokia išalkus, kad dėl vištienos gabalėlio būtų perplaukusi jūrą.
Nors mažylė net akyse nėra regėjusi tikrų namų, nuo pat pirmųjų dienų „Naminukų“ globoje „reikalus“ atlieka tik kraiko dėžutėje. Marka dar baikšti, tik dabar pradeda pažinti žmogų iš arčiau, ir pasaulis namuose jai dar keistas, neįprastas, todėl vis dar pasitaiko, jog susigūžia kamputyje ir gailiai verkia. Tačiau skanus maistas, saugumas ir žmonių draugija ilgainiui Markai taps įprasta kasdienybe, teiksiančia tik pasimėgavimą.
Marka - smulki, rami, o žaidžia tyliai ir santūriai, lyg suprastų, jog namai - ne rūsys, čia viskas turi savo vietas ir tvarką, kurios nevalia griauti, na gal tik kartais, šiek tiek „pataisyti“ pagal save... Ši mažylė ieško žmogaus, kuris galutinai įrodytų, jog šeimininkas gali būti pats geriausias katytės draugas!
Galėdami suteikti Markai jaukius namučius, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 *****, 8 671 ***** (Vilnius).
P.S. Tvirtai apsisprendusiems organizuojame transportą ir į kitus miestus

Skelbimas „Dovanojama 2 mėn. rainiukė Marka“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-07-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojama 2 mėn. rainiukė Marka
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimo nr.:
190649
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
317
Atnaujintas:
2013-07-10 14:39