Aika ir Ledi iš Baisogalos: gyvenimas gali būti gražus

Nemokamai

Šios dvi kalytės kažkurį laiką valkatavo po Baisogalą, ilgai valkatavo, sunkiai vertėsi. Kur miegodavo tegalim spėlioti, o štai maitinosi tai viskuo, kas kramtosi, pavyzdžiui – žole...
Sulaukę žinios apie judvi, kreipėmės į jus prašydami pagalbos – laikinos globos varguolėms. Ir dabar šunytės jau saugios pas laikiną globėją. Sočios, linksmos, draugiškos ir prieraišios, jau sterilizuotos. Joms apie 2-3 metukus; Aika (balta, juodai pataškyta) ūgio maždaug iki pusės blauzdų, kresnesnė, Ledi (balta rudomis dėmėmis) ūgio maždaug iki kelių, smulkesnė, laibesnė, kiek šiurkščiakailiška.
Ką gi, visą kas blogiausia jau toli praeityje – žmonių neapykanta, miegas po plikomis krūmų šakomis, pietūs iš žolės stiebų ar pasigautos pelės.
Dabar dairomės naujų namų, geraširdžių šeimininkų. Kalytės gali gyventi lauke, o jei dar ir abi papultų į naujus namučius... Nedrąsu, labai nedrąsu to tikėtis, bet jos kartu išgyveno labai daug vargo, labai daug skausmo patyrė, žolės stiebais dalinosi... Ech, tos mūsų svajonės...
Kaunas, Jonava (Rukla), 8 652 *****, *****

Skelbimas „Aika ir Ledi iš Baisogalos: gyvenimas gali būti gražus“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 4 Aika ir Ledi iš Baisogalos: gyvenimas gali būti gražus
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
ilona
Jonava
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
230994
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
277
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19