Diržas nuo nugaros skausmo su turmalinu / turmalinas

18 Eur

Savaime šylantis magnetinis diržas juosmeniui su turmalinu nuo skausmo 18 Eur + siuntimas (Tiande toks diržas kainuoja 75 Eur).
Dydis L (apimčiai 87-96 cm). Ištempto ilgis 109 cm
Dydis XL (apimčiai 97-113 cm). Ištempto ilgis 113 cm - LIKO PASKUTINIS.

Aprašymas. MAGNETINIS TURMALINO DIRŽAS JUOSMENIUI:

Magnetinis juosmens diržas su turmalinu gerina energijos cirkuliaciją, bei kraujo ir limfos apytaką. Jis padidiną deguonies kiekį kraujyje ir suaktyvina ląstelių energetiką.

Magnetinis juosmens diržas su turmalinu pagamintas magnetų ir turmalino kristalų pagrindu. Ši medžiaga sukurta vadovaujantis „skystojo turmalino“ technologija, gamybos procese, įaudžiant turmalino mikrokristalus.

INSTRUKCIJA:
Magnetinių juosmens diržų su turmalinu veikimas paremtas cheminėmis ir fizikinėmis „saulės akmens“ mineralo – turmalino, savybėmis. „Saulės akmuo“ yra tuo unikalus, kad liesdamasis su oda turmalinas įkaista ir pradeda veikti: išsiskiria jame sukoncentruoti infraraudonieji (šilumos) spinduliai, neigiami jonai, magnetinis laukas. Tada žmogus pradeda jausti malonią šilumą. Suaktyvėja biologiškai svarbūs taškai. Ko pasekoje, reflektoriškai ima gerėti visų vidaus organų aprūpinimas krauju. Iš organizmo „išvalomi“ visi meridianai, kanalai ir kraujas. Tada gyvybinė energija ima cirkuliuoti netrukdoma. Be to, dar pagerėja medžiagų apykaita audiniuose ir ląstelėse. Iš vidaus organų pašalinamas sąstingis, taip pat susikaupę toksinai ir gyvybinės veiklos produktai – šlakai. Pagerėja bendras organizmo ląstelių aprūpinimas deguonimi.

Gaminant magnetinius juosmens diržus su turmalinu yra pasitelkiamos pačios naujausios technologijos ir nekenksmingos gamtinės medžiagos.

Veikiant keletui naudingų komponentų vienu metu, pagerėja organizmo bendroji būklė. Be to, tokia būklė tęsis ne tik tol, kol būsite su šiuo diržu, bet ir dar ilgai po to. Magnetinis juosmens diržas su turmalinu užsegamas lipnia juosta todėl jo dydį galima reguliuoti.

Skalbimo instrukcija: Magnetinį juosmens diržą su turmalinu galima plauti su švelniomis skalbimo priemonėmis ne aukštesnėje kaip 40 laipsnių pagal Celsijų temperatūros vandenyje. Necentrifuguoti, nebalinti, nelyginti lygintuvu.

#diržassuturmalinu, #diržasnuoonugarosskausmo, #turmalinas, #turmalinu, #diržasnuoskausmo, #šildantisdiržaskaina, #šildantisdiržas

Skelbimas „Diržas nuo nugaros skausmo su turmalinu / turmalinas“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-06-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Diržai“ turinį.

1 / 6 Diržas nuo nugaros skausmo su turmalinu / turmalinas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Diržai:
Prekės grožiui ir sveikatai
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2022 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
276072
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
414
Atnaujintas:
2023-06-15 10:49