Knyga "Dingusi"

11 Eur

Vadinti „Dingusią“ psichologiniu trileriu būtų per menka. Gillian Flynn aštriu lyg skustuvas žodžiu su nepaprasta psichologine įžvalga kuria skubrų, velniškai tamsų išmoningo siužeto trilerį, gluminantį sulig kiekvienu veiksmo posūkiu. Tai užburiantis šedevras apie tragiškai nenusisekusią santuoką, slapčiausias ir tamsiausias žmogaus sielos kerteles. Žaibiškai išpopuliarėjęs romanas tapo pasauliniu bestseleriu. Knyga buvo nominuota ne vienam prizui ir apdovanojimui ir daug jų pelnė. „Dingusi“ pripažinta geriausia 2012 metų knyga.

Penktųjų vestuvių metinių dieną dingsta Niko žmona Eimė. Namuose likę grumtynių ženklų, ir Nikas tampa pagrindiniu įtariamuoju. Prasideda ir tai, kad jis nėra atviras su policija, o Eimės bylai užtrukus ne vieną savaitę randama vis daugiau jį juodinančių įkalčių. Tačiau Nikas ir toliau tvirtina esąs nekaltas.

Pakaitomis pateikdama Niko ir Eimės požiūrį rašytoja kuria netvarų pasaulį, kuris keičiasi su kiekvienu skyriumi.

Kaip tik tada, kai „Dingusios“ siužetas darosi vis netikėtesnis ir šiurpesnis, autorė prabyla apie tai, kokie silpni yra vyrų ir moterų galios santykiai ir kaip dažnai poros būna priklausomos nuo to, ko negali valdyti

Skelbimas „Knyga "Dingusi"“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Detektyvai“ turinį.

1 / 1 Knyga "Dingusi"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Detektyvai:
Rita
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2015 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
223189
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
398
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19