Darbo rūbai už gerą kaina

10 Eur

Mes siūlome įsigyti kokybiškus darbo rūbus. Populiariausios mūsų prekės:
Darbo kombinezonai ir puskombinezoniai. Tai tiek universalūs, tiek specialioms profesijoms skirti patogūs darbo drabužiai, pritaikyti dirbti įvairiais metų laikais.
Darbo kostiumai. Šie darbo rūbai yra pagaminti iš medžiagų, atsparių įvairioms kenksmingoms medžiagoms, neperšlampantys ir greitai išdžiūvantys. Svarbu tai, kad nereikalauja ypatingos priežiūros, lengvai išplaunami.
Darbinės striukės. Tai patogus rūbas tiek žiemai, tiek vasarai. Darbiniai švarkai apsaugo nuo šalčio, drėgmės, cheminių medžiagų, leidžia lengvai judėti. Šiuolaikiško dizaino, tvirtus iš įvairių medžiagų pasiūtus ir įvairių spalvų švarkus galima vilktis ir kasdieniniame gyvenime ar leidžiant laisvalaikį, pavyzdžiui, medžioklėje.
Darbo liemenės itin tinkamas rūbas, saugant savo gyvybę kelyje ar dirbant arti važiuojamosios kelio dalies (atšvaitinės liemenės). Be to, liemenės greitai sušildo ir yra patogios dėvėti ant kitų viršutinių darbo rūbų.
Darbo rūbai nuo lietaus skirti tiek dirbantiems sunkiomis sąlygomis, tiek kasdienybei, pramogoms, kelionėms. Tai neperšlampami apsiautai nuo lietaus, kostiumai ir lengvos dėvėti ir patogios nešiotis skraistės nuo lietaus.
Šilti žieminiai darbo rūbai džiaugsmas dirbantiems lauke ar šaltose patalpose. Be to, šie rūbai tinkami ir mėgstantiems žiemos sportą ar turintiems pomėgį žiemą ilgai laiką leisti lauke.
Termo apatiniai išsiskiria ir tuo, kad jų apatinis sluoksnis pašalina drėgmę iš kūno, neleidžia odai užšalti, tad ji nuolat išlieka sausa. Be to, termo apatiniai rūbai išdžiūsta per kelias minutes ir dėl to itin rekomenduojami žmonėms, dirbantiems atšiauriomis sąlygomis

Skelbimas „Darbo rūbai už gerą kaina“ paskutinį kartą atnaujintas 2022-10-26. Siūlome peržiūrėti naujausią „Siūlymai, patarimai“ turinį.

1 / 1 Darbo rūbai už gerą kaina
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Siūlymai, patarimai:
Dainius
Radviliškis
Skelbimo nr.:
275020
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
354
Atnaujintas:
2022-10-26 00:00