Darbas Jums

Kaina sutartinė

Nepatingek paskaityt,tai tavo sansas tureti nuosava versla.

Antikrizinis planas: skubek registruotis i kompanija TLC. Registracijos instrukcija.


Kompanijos Total Life Changes (TLC) privalumai – puikūs produktai sveikatai ir efektingas marketingo planas, maksimaliai pritaikytas paprastiems žmonėms, kuriantiems verslą namų sąlygomis.
TLC yra tinklinio marketingo kompanija, veikianti pagal naujus tinklinio marketingo principus, todėl pačiam pardavinėti nieko nereikia, pakanka tik reklamuoti savo nuoroda, kuria gaunat registracijos metu ir vartuoti produktą savo reikmėm, kas suteikia Jums galimybe pastoviai gerinti Jūsų ir Jūsų šeimos sveikata ir biudžetą.
Išskirtinės marketingo plano ypatybės:
Išsiplečianti matrica 2х3. Esant pilnam užpildymui matrica auga į plotį.
Minimalus registracijos mokestis – 7,9$ (produkto mėginys visai savaitei vienam žmogui) , maksimalus – 40$ plius 8$ už pašto išlaidas (vienas iš produktu vienam mėnesiui, vienam žmogui .
Aukštas išmokėjimo procentas į tinklą – iki 80% nuo prekės kainos.
Komisinės išmokos mokamos kas savaitę.
Pajamos susideda iš dviejų dalių - procentas nuo pardavimų Jūsų ir Jūsų partneriu sukurtam vartotoju tinkle ir procentus nuo Jūsų grupės apyvartos. Dėl kvalifikacijos užtenka kartą per mėnesį nusipirkti produkto už 40$ ir pakanka penkių žmonių Jūsų struktūroje, kad jau gauti pelną ir gauti tokias pajamas (52$) , tam, kad nebereikėtu mokėti pinigu iš šeimos biudžeto, nes jums tereikia įsigyti iš kompanijos produktą tik už 48$ (40 plius 8 už pašto išlaidas, nes preke gausite tiesiogiai iš gamintojo, USA ).
Pavyzdys: Tarkime Jus arba Jūsų, nepriklausomai viršuje ar apačioje stovintis partneriai, pakvietėt(te) 5 žmones. Pirmoje linijoje: 2 žmonės po 2 $ (5 % ) = 4 $, antroje linijoje: 3 žmonės po 16 $ (40 %)= 48 $ Iš viso: 4 + 48 = 52 $. T.y. turint 5 žmones savo struktūroje, kurie jau kvalifikavosi einama mėnesi (t.y.užsisakė produktą ne mažiau kaip už 40$, Jūs jau kompensuojate savo mėnesio pirkimus, t.y. kvalifikacini pirkimą. Viso užpildžius pagrindine matrica Jus gausite 80$, nepriklausomai nuo tuo ar busite ką nors pakvietė į šį verslą. 5 žmones Jūsų struktūroje ir Jums nebereikia investuoti į šia veikla t.y. gaunat produktą iš komisiniu.
Tam, kad gautumėte atlygį už pagrindinį planą, net nereikia ką nors asmeniškai pakviesti, bet tai nebus labai dideli pinigai, bet to užteks, kad produktą jau vartotumėte iš kompanijoje uždirbtu pinigu. Kaip taip gali būti? Kompensacinis planas sukurtas taip, kad esantis virš Jūsų partneriai gali pakviesti daugiau nei du žmones. Trečias, ketvirtas ir taip toliau žmogus, atsiranda po Jumis, tokiu būdų pildydamas Jūsų 2х3 matrica.
Atsisakymas sąvokos procentas nuo lygių. Vietoj to įvedamas terminas „karta“ (angl. generation), kuri, išmokant komisinius, apima žymiai daugiau lygių į apačią.
Tikriausiai, visų įdomiausia – galimybė įsigyti kompanijos produktų vartotojus į savo struktūrą. Tie žmonės jau perka ir vartoja kompanijos TLC produktus, o komisiniai nuo jų priklausys Jums! O kadangi šitie vartotojai yra pagrinde iš Amerikos ir Kanados – atsiranda galimybė pastatyti tarptautinį verslą.

Labai svarbūs yra produktai, su kuriais kompanija TLC įėjo į rinką, ir kuriuos sėkmingai parduoda jau 9 metus, į Lietuvos rinka kompanija įžengė tik 2008 metu pabaigoje, kas yra labai svarbu . Ir sutikite, kad Amerikoje - didelė konkurencija ir griežta kokybės kontrolė. Produktai užtikrina kompleksinį pagrindą sveikatai – iš pradžių išvalant organizmą, o paskui aprūpinimant jį būtiniausiais vitaminais ir mineralais, kad užtikrinti optimalią organizmo sveikatą.
Holy arbata (Holy Tea) ) – neturinti analogu, galinga ir tuo pačiu delikati priemonė mūsų organizmo išvalymui.
IASO arbata (IASO TEA) – galinga ir tuo pačiu delikati priemonė mūsų organizmo išvalymui, kurios pagrindas - atnaujinta ir veiksmingesnė formulė plačiai žinomos arbatos Holy (Holy tea).
Skystis NUTRA BURST – kompleksas vitaminų ir mineralų koloidinėje formoje. Vienas valgomas šaukštas Nutra Burst turi pilną dienos normą visų sveikatai reikalingiausių elementų.
Eteriniai aliejai BE YOUNG (BE YOUNG ESSENTIAL OIL'S) – dabar galima įsigyti 51 skirtingą produktą iš linijos BE YOUNG eteriniai aliejai (Be Young EO), sukurtus daktaro Dana Young.
Kodėl verta registruotis?
Po registracijos už 8$ (apie 22-25 Lt) Jūs turėsite:
• produkto mėginį vienai savaitei,
• pilnai paruošta namu verslą į kuri įeiną šio metu trys nuorodas į šios Internetinius puslapius http://www.iasotea.com/ , http://www.tlcpro.com/ , http://www.byoungeo.com/
• virtualu biurą įeiti su savo ID numeriu, kuri galėsite po registracijos kompanijoje ir Jūsų registracijos metu sugalvotu slaptažodžiu: https://extranet.securefreedom.com/TLC/Login.aspx
• Nuorodą pagal kurią galite registruotis kompanijoje ir registruoti naujus projekto dalyvius : https://extranet.securefreedom.com/TLC/Signup/EnrollNew_Ask.asp?ReturnURL=&Products , atsivėrusiame lange turit įrašyti ši skaičių: ***** arba username - leaders ir nuspausti CONTINUE. Kaip teisingai registruotis žr. video čia: http://www.ltube.lt/?act=ziureti&video_id=3yam6y8kc732n2ob97s7
• Galimybe pastoviai dalyvauti „online“(t.y. Interneto pagalba) prezentacijose ir mokymuose, tam reikia tik instaliuoti šia programa http://www.hotconference.com/software/conference.php?id=***** , ir tam tikru laiku paleisti čia programa, (laika kada vyksta ir instrukcijas kaip prisijungti prie konferencijas gausite iš žmogaus suteikusio Jums informacija apie kompanija). Čia gausite nemokoma informacija apie viską kas susiję su šio verslu, Internetinio puslapio reklamos budus ir taip toliau.
• Žmogaus pakvietusio Jus į kompanija nemokomas konsultacijas per „online“ programas, pav. Skype, kuria galite parsisiusti iš čia: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/
• Tapti finansiškai nepriklausomu?
• Galimybe dirbti namuose
• Būti savo laiko šeimininku
• Gauti pasyvias pajamas? Asmeniškai Jūsų ir Jūsų partnerių sukurta struktūra Jums ir Jūsų vaikams suteiks galimybę gauti pajamas net ir tada, kai Jūs būsit nedarbingas (alternatyva valstybinei pensijai).
• Galimybe visa gyvenimą nemokomai (t.y. naudojant tik iš kompanijos gauta kompensacija už puslapio reklama ir rekomendacijas) gauti kokybiškus kompanijos produktus.
Registracijos metu reikia turėti:
Žmogaus suteikusio Jums informacija apie kompanija (remejas) ID numeri arba nuoroda pav. http://www.tlcpro.com/ rėmėjo username, siuo atveju duosiu jums nuoroda,kad galetumete iskart registruotis be jokiu uzsername rasymu :

http://www.iasotea.com/Donikas
dar reikia: saugia banko kortele skirta atsiskaitymas Internete (Snoras –master card, SEB – Visa Virtuon ir taip toliau)paiklausite banke, jei kitu neisvardinau…jos jums prireiks,kad pasidaryti saskaita internetiniam banke “paypal” ,tai banke ir pasakykite.
tam tikra pinigu suma šioje kortelėje: 8$ (22-25 litai, priklausomai nuo dolerio kurso) jeigu registruositės užsakant mėgini arba iškart 48$ (125 – 130 lt.) jeigu iškart norite išgyti mėnesinė produkto norma ir kvalifikuoti.Jei jau kortele turite ir saskaita paypal banke,pradekite savo versla per mano duota nuoroda. Jis tikrai vekia. Jei ko nesupratote ar taip kas domina,prasau rasykite i: *****

Skelbimas „Darbas Jums“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-03-14. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 1 Darbas Jums
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Donatas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
29735
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1161
Atnaujintas:
2009-03-14 00:00