Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Čiužinys 100x200 517eur vertės dabar 220eur

220 Eur

Didelė nuolaida.Aukštos kokybės SIMBA hybrid memory su 2500 mini spiruokliu sistema pagaminta iš titano čiužinys,apdovanotas penkiom žvaigždutėm turintis apie 24 tūkstančių geriausiu atsiliepimu.Čiužinys yra 25cm storio vidutinio kietumo tinkantis visiems.Supakuotas gamyklineje dežėje.Dėžutės matmenys 107x50x50 sutrauktas/suvyniotas vakume.Tai labai panašus čiužinys savo savybėmis į tempur hybrid elite kolekcija.Pristatome ir kitą miesta. Čiužiniu turimas kiekis labai ribotas.Panaudojus produkta greičiausiai nenorėsite jokio kito.

https://simbasleep.com/products/mattress

Čiužinys Simba hybrid 2500 springs 100x200x25 kaina dabar tik 220eur,pilna kaina pas atstova 699eur su nuolaida galima nusipirkti 517eur

Miego mašina
Nepertraukiamas komfortas

Tūkstančiai mūsų spyruoklių sugeria slėgį taip, kaip negali tradiciniai čiužiniai - užtikrinant tolygų kūno svorio pasiskirstymą. Tikram gravitaciją paneigiančiam komfortui.

Tobulo čiužinio nebuvo, todėl mes jį sugalvojome.
Patirkite vienintelio čiužinio su unikaliu „Simba“
patentuotu spyruoklinio komforto sluoksniu komfortą ir vėsesnį miegą.

Moksliškai sukurtas, kad miegotumėte geriausiai. „Simba Hybrid “ suteikia palaikymą visam kūnui, tuo pačiu nepaprastai patogiai. Atrama teikiama iš tūkstančių kūginių kišeninių spyruoklių ir reaguojančios atminties putų, o 5 sluoksnių viršutinė dalis padės akimirksniu nukeliauti į svajonių šalį. „Simba“ yra mėgstamiausias Europoje čiužinys

Pirkdami didelę reikšmę turinčią prekę, tokią kaip jūsų miegas
atidžiai atkreipti dėmesį į daugybę jo teikiamų funkcijų ir privalumų. Visų pirma čiužiniai yra didžiulė investicija ne tik į kainą, bet ir į tai, ką ji gali padėti geriau išsimiegoti. Nors „Simba“ kompanija siūlo gana dosnią grąžą.

-Puikiai palaiko visą kūną,nuo žmogaus kūno temperatūros prisitaiko individualiai.
-Sušilus nuo kūno nepraranda savo kietumo savybių išlieka toks pats ko kiti nevisi čiužiniai gali pasigirti
-Puiki oro srauto sistema kai karšta vėsina kai šalta laiko šiluma
-Gerina jūsų laikysena
-Mažina nugaros klubų ir kaklo skausmus
-Puikiai tinka pagyvenusiems žmonėms kas turi kraujo apytakos sutrikimu
-Tinka reguliuojamoms lovoms
-Neperduoda partnerio judesių nesvarbu kokio svorio miega žmonės kartu o tai reiškia netrukdomai miegate visa naktį
-Lengvai nusegamas ir plaunamas čiužinio užvalkalas nereikia keltnoti čiužinio

Pradinis-miego paviršius yra hipoalerginė oro srauto sistema, skirta gaivumui ir temperatūrai valdyti. Jis gali būti nuimamas užtrauktuku skalbiant ir džiovinant mašina, taip pat padarydamas kaip apsauginę dangą.

Antrasis-atvirų ląstelių putos, kuriose yra grafito temperatūrai reguliuoti
„Simbatex“ sluoksnis yra patentuotas lateksas, kurį sukūrė įmonė, kad būtų užtikrintas oro srautas, taip pat pradinė kontūravimo parama. Lateksas yra populiarus, nes jis padeda jus vėsinti, o jo atraminis paviršius greičiau suteikia greitą atsaką. Šis antrasis sluoksnis yra 4 cm storio ir palengvina slėgio taškus, kad apkabintų sunkesnes kūno vietas, tokias kaip klubas ir pečiai.

Trečiasis-patirkite maksimalų komfortą ir oro srautą iš 2500vnt titano lydinio „Aerocoil®“ spyruoklių ir nepakartojamą temperatūros reguliavimą.„Aerocoil“ užpatentuotos 2,5cm kūginės,kišeninės spyruoklės sudaro vidinį spyruoklinį sluoksnį, kuri kiekviena yra apvyniota plastikine rankove ir dirba savarankiškai, kad galėtų judėti tiek horizontaliai, tiek vertikaliai, kad būtų palaikomas jūsų kūnas, nesvarbu, kokioje padėtyje esate, ar judesį, kurį patiriate naktį. Tai veikia su aukščiau esančiu sluoksniu, kad padėtų jūsų kūnui ir sukurtų stuburo išlyginimą.

Ketvirtasis-Po spyruokliniu sluoksniu atminties putų sluoksnis yra 3,5 cm, o svoris juda iš viršaus, kad būtų labai specifiniai kontūro taškai. Kai svoris išsisklaido per sluoksnius, geriau galėsite mėgautis palaikančiu čiužiniu.Atminties putos formuoja jūsų kūno svorį

Penktasis- Apatinį atraminį pagrindą, kuriame yra 7 atskiros zonos tolimesniam svorio paskirstymui, sudaro 15,5 cm aukšto atsparumo putos. Jis taip pat yra skirtas šilumos išsiskyrimui ir suteikia dar daugiau oro srauto vėsesniam miegui

Skelbimas „Čiužinys 100x200 517eur vertės dabar 220eur“ paskutinį kartą atnaujintas 2021-11-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Čiužiniai“ turinį.

1 / 8 Čiužinys 100x200 517eur vertės dabar 220eur
https://www.youtube.com/embed/V5mqJCiKheU
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Čiužiniai:
Mindaugas
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Anykščiai, Druskininkai, Raseiniai
Skelbimus talpina nuo 2021 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
274070
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
293
Atnaujintas:
2021-11-22 00:00