Cerrad klinkerinės plytelės

Kaina sutartinė

CERRAD klinkerinės plytelės
Klinkerio plytelės laiptams ir fasadų apdailai.
*************************************************************
CERRAD klinkerinės, keraminės ir akmens masės plytelės fasadui, terasai, balkonui, voniai, virtuvei, svetainei, koridoriui, grindims, sienoms, laiptams.
http://www.presteja.lt/cerrad.htm
Apenino, Nowość Fuerta, Fuerta, Laroya, Laroya, Cambia, Lukka, Piatto,
Foggia, Rockford, Montego, Lussaca, Mustiq, Catalea, Batista, Tassero,
Mattina, Cortone, Limeria, Campina, Tilia, Setim, Celtis, Stones CER, Kamienie szlachetne, Gems, Retro Brick, Nigella, Zebrina, Nero szkliwiona, Loft Brick, Kallio, Cottage, Krem, Aragon, Canella, Rot, Burgund, Piaskowa - Sand, Brąz-Brown, Jesienny Liść - Autumn leaf, Gobi,
Country Wiśnia - Country Cherry, Kalahari, USA, Szkliwiona - Glazed, V-shape.
*************************************************************
CERRAD siūlo didelį plytelių asortimentą - įvairių spalvų, formų ir dydžių. Klinkeris puikiai dera prie medienos, akmens, metalo plastiko, tinkuoto fasado apdailos, todėl architektai vis dažniau projektuoja namus su klinkerio apdaila. Glazūruotos klinkerinės plytelės derinamos ne tik prie fasado apdailos, bet ir prie stogo dangos spalvos, atsiranda daugiau įvairių formų plytelių ir apdailos būdų. Tokios apdailos namai gražiai atrodys gamtos aplinkoje. Klinkeris namui suteiks išskirtinumo.
*************************************************************
Pagal medžiagas, iš kurių gaminamos klinkerinės plytelės, pagrindinės klinkerio spalvos - rausva ir rusva, tačiau siūloma ir kitų spalvų gaminių - kreminės ir smėlio spalvos. CERRAD klinkerines plyteles renkantys pirkėjai dažnai perka nevienspalves plyteles (vienoje plytelėje derinamos įvairios spalvos - nuo rausvos, rusvos prie smėlio, žalsvos ir grafito kiekviena plytelė skiriasi nuo kitos). Plytelių paviršius padengiamas glazūruotu raštu nevienodai, todėl jomis išklotas paviršius atrodys unikaliai. Dėl gerų techninių savybių ir įvairių jų dydžių klinkerinės plytelės naudojamos automobilių salonuose, oro uostuose, cechuose, taip pat bankuose, restoranuose.CERRAD siūlo nuo 15x15 iki 30x30 dydžio ir 9-15 mm storio klinkerines plyteles. Svarbu, kad jų paviršius nėra slidus. Klinkerinių plytelių spalvų paletė nuolat atnaujinama ir pildoma. Yra plačios spalvinės gamos plytelių fasadų apdailai, palangėms, laiptams, grindiniui. Natūralių atspalvių naudojamos vidinei apdailai, suteikia patalpoms šilumos ir jaukumo. Plyteles galima derinti su mediena ar akmenimis - populiaru klinkerinių plytelių apdailos elementus naudoti įrengiant svetainę, valgomąjį, židinį arba virtuvę.Gausus formų ir spalvų pasirinkimas, geri techniniai rodikliai bei nedidelė kaina lemia, kad vis dažniau renkamasi klinkerines plyteles. Klinkeris jau nėra vienspalvė medžiaga, kuria anksčiau galima buvo paslėpti statinio trūkumus, dabar ji tapo puikia priemone, leidžiančia architektams kurti, o būsto statytojams džiaugtis tinkamu pasirinkimu.
*************************************************************
CERRAD plyteles galima naudoti kaip vidaus apdailai, taip ir išorės - kaip fasadinė namo apdaila, vidinių ir išorinių grindų, laiptų, terasų, koridorių, palangių, kaminų, kolonų apdailai.
Mūsų plytelės buvo panaudotos daugybėje gyvenamųjų namų bei visuomeninės paskirties patalpose, tokiose kaip:
Gyvenamieji namai
- privatūs
- daugiabučiai
Visuomeninės paskirties patalpos
- biurai
- įstaigos
- bankai
Intensyvaus judėjimo vietos
- kino teatrai
- mokyklos
- parduotuvės
- viešbučiai
- stotys
Vietos, nuolat veikiamos cheminių faktorių
- Autoservisai
- Laboratorijos
- Degalinės
- Garažai
- Sandėliai
Vietos, reikalaujančios paprastos priežiūros
- Ligoninės
- Klinikos, priimamieji
*************************************************************
Pristatome visoje Lietuvoje!
Pristatymas nemokamas visoje Lietuvoje, perkant pilnomis mašinomis.

Kreipkitės telefonu, rašykite el.paštu ir sužinokite apie vykdomas akcijas ir nuolaidas.

Tel./fax. 846342490
Mob.tel. +370 650 29914; +370 65029919
http://www.presteja.lt
http://www.presteja.lt/cerrad.htm
http://www.benders-cerpes.lt
http://www.kaminai-niko.lt
VISOS AKCIJOS: http://www.presteja.lt/akcijos.htm

Visi mano skelbimai puslapyje presteja

1 / 35 Cerrad klinkerinės plytelės
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Apdailos medžiagos:
presteja
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
228030
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
8492
Atnaujintas:
2024-04-19 07:39