POILSIS DRUSKININKŲ SENAMIESTY PRIE VIJŪNĖLĖS EŽERO

35 Eur

TRUMPALAIKE NUOMA KELIOMS VALANDOMS !!! !!
Poilsiui Druskininku senamiestyje jaukiam Jūsų poilsiui išnuomojamas 2 kambarių butas naujos statybos name (40 kv.m.), su naujais baldais, buitine technika, kabeline tv (miegamajame), skaitmenine tv svetainėje. Balkonas į vidinį kiemą. Prie namo erdvi automobilių stovėjimo aikštelė. KAINA APIE 35 Eur para, priklauso nuo dienų ir žmonių skaičiaus. Į kainą įskaičiuota: internetas, patalynė, rankšluosčiai, chalatai. Taip pat rasite plaukų džiovintuvą, lyginimo lentą, lygintuvą, skalbimo mašiną ir kitus daiktus reikalingus buityje. Jums pageidaujant galime išrašyti Dovanų čekius (tartis iš anksto). Yra vieta laikyti dviračius (leidžiame naudotis sandėliuku). Miegamojo lovoje ortopedinis čiužinys.
3 min kelio iki Belorus sanatorijos ir vandens parko, šalia boulingo klubas , taip pat teniso kortai. 2 min kelio iki parko, stacionarių lauke įrengtų, nemokamų treniruoklių, Vijūnėlės bei Druskonio ežerų ir "Forto" kavinės. 3 min iki Druskininku gydyklų. Netoliese Snow arena.
Apsistojusiems mūsų apartamentuose suteikiame nuolaidas įvairiems masažams.
MALONIAI KVIEČIAME PAS MUS PAILSĖTI :)
SKAMBINTI +370 676 *****
Facebook: Jaukus Butas
El. p. *****
Tiklapis: www.jaukusbutas.lt

Skelbimas „POILSIS DRUSKININKŲ SENAMIESTY PRIE VIJŪNĖLĖS EŽERO“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-11-04. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butų nuoma“ turinį.

1 / 8 POILSIS DRUSKININKŲ SENAMIESTY PRIE VIJŪNĖLĖS EŽERO
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butų nuoma:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 2
Ypatumai
Jaukus butas
Druskininkai
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 02 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
195720
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
613
Atnaujintas:
2016-11-04 00:00