Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Prabangus butas Šilainiuose

127537 Eur

Butas 101 kv.m. Baltų pr. 13, Šilainiuose, Kaune su nuostabiu miesto vaizdu ir puikiai išvystyta infrastruktūra – šalia „Maxima“, „Iki“ prekybos centrai, sporto klubas „Oazė“, Šilainių turgus ir poliklinika; jauniesiems Kauno gyventojams lopšeliai darželiai: Aušrinė, Gintarėlis, Vėrinėlis; „Ąžuolo“ katalikiška gimnazija, „Santaros“ vid. Mokykla. Iki centro tik 10 min kelio bet kokiu viešuoju ar asmeniniu transportu.
Butas yra naujos statybos name, šviesus ir labai moderniai įrengtas. Šildymas: autonominis – kolektorinis (maži šildymo kaštai), visame bute šildomos grindys, internetas, telefonas, televizija, domofonas. Į butą galima patekti tik su kodine kortele, todėl tai puikiausia apsauga nuo ilgapirščių.
Prabangūs tapetai iš UK, prestižinė vonios santechnika, vokiškas parketas. Butas parduodamas su dalimi baldų. Namo teritorija aptverta, yra apšvietimas ir stebėjimo kameros, automatiniai vartai.
Kaina – 127 537 eurų, 440 000 Lt

Visi mano skelbimai puslapyje helena

1 / 6 Prabangus butas Šilainiuose
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 3
Šildymas
:
Autonominis
Ypatumai
Butas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2010 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
206261
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
12885
Atnaujintas:
2019-12-08 13:13