×

Įspėjimas

JUser: :_load: Nepavyko įkelti nario su id: 33189

Naujas butas išsimokėtinai Kaune be pabrangimo

Kaina sutartinė

Jei negaunate paskolos būstui pirkti, turime išskirtinį pasiūlymą būtent Jums.
Parduodame naują 2- jų kambarių butą naujai pastatytame name Kaune, Užliedžiuose.
Be tarpininkų. Išsimokėtinai be pabrangimo arba išperkamosios nuomos būdu su galimybe išsipirkti, įvertinus padarytas už buto nuomą įmokas.
Butas yra antrame iš dviejų namo aukštų. Name tik 6 butai. Taigi nereikės kęsti gausybės kaimynų keliamo triukšmo, galėsite mėgautis ramybe, o šalia namo patogiai pasistatysite savo ar atvykusių svečių automobilį. Vos 5 minutės kelio nuo centro, labai patogus susisiekimas, kelias asfalto dangos. Vos už keleto kilometrų nuo namo yra vaikų darželis, todėl Jums nereikės savo vaikų nuolat vežioti į patį miestą ir atgal, tuo pačiu sutaupysite laiko ir pinigų, kuriuos tektų išleisti kurui.
Butas pilnai įrengtas naudojant tik kokybiškas medžiagas: šarvuotos durys, medžio imitacijos plastikiniai langai, vidaus durys iš medžio masyvo, sienos dažytos kokybiškais dažais. Bute sumontuotas ekonomiškas autonominis dujinis šildymas, galėsite patys nusistatyti tik Jums tinkamą kambario temperatūrą - nereikės mokėti didelių sumų už šio buto šildymą.
Buto plotas 53.82 m2, butui nuosavybės teise šalia namo priklauso 9 m2 ploto žemės sklypelis.
Telefonas pasiteirauti 8 600 *****

Skelbimas „Naujas butas išsimokėtinai Kaune be pabrangimo“ paskutinį kartą atnaujintas 2010-01-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 3 Naujas butas išsimokėtinai Kaune be pabrangimo
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
UAB OPTILANGAI
Kaunas
Skelbimo nr.:
67246
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
3525
Atnaujintas:
2010-01-27 00:00