Keturių kambarių butas Antakalnyje renovuotame name

389000 Eur

Parduodamas erdvus ir šviesus keturių kambarių butas renovuotame (2008 m) daugiabučiame name ties Šilo ir V. Grybo gatvių sankryža (namo statybos metai - 1970). Renovavus namą, jo sienų storis tapo ~ 1 m, todėl šilumos varža atitinka geros naujos statybos reikalavimus. Ypač didelis privalumas tai, kad namo bendrija sugebėjo atsijungti nuo miesto centrinės šildymo sistemos ir, pasinaudojusi Europos struktūriniais fondais, įrengė tik namui skirtą autonominę katilinę gamtinėmis dujomis. Dabar šio namo gyventojai džiaugiasi mažiausia 2 kartais mažesnėmis sąskaitomis už šildymą, lyginant su panašiais nerenovuotais namais:)
Labai didelis namo vidinis kiemas, kuriame, apart erdvios automobilių stovėjimo aikštelės, yra nemažas sodas su vaikų žaidimo aikštele. Namo teritorija praktiškai uždara, į ją galima patekti tik per įvažiavimą iš Šilo gatvės, todėl svetimo žmogaus pasirodymas visada pastebimas šaunių kaimynų, o tai reiškia, kad gyvensite tikrai saugiai:). Iš miegamųjų kambarių (vakarinė pusė) atsiveria graži miesto panorama, o iš svetainės ir virtuvės, kurie yra tarpusavyje sujungti, matome Sapieginės miško masyvo žalumą.
Bute yra du dideli aliuminio profiliais su stiklo paketais įstiklinti balkonai, didelis rūsys (plotas - 14,10 kv.m).
Prekybos centras Maxima, prestižinė T. Liubertienės privati gimnazija, vaikų darželis tame pačiame kieme už tvorelės, Antakalnio poliklinika, ligoninės, Šveicarijos parko miško poilsinės zonos - ranka pasiekiami.
Tiesiog geras butas:)

Skelbimas „Keturių kambarių butas Antakalnyje renovuotame name“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 8 Keturių kambarių butas Antakalnyje renovuotame name
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 4
Šildymas
:
Dujinis
Autonominis
Ypatumai
Klaidas
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 07 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
190159
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1557
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19