Jaukiai įrengtas butas pačiame sostinės centre

637 164,04 Eur

Jaukiai įrengtas 140m2 butas pačiame sostinės centre su puikiu vaizdu į panoramą dabar gali būti Jūsų! Buto interjero idėja – debesys , rūkas ir žemės spalvos. Žemės spalvos – baltos, pilkos atspalviai bei ruda – kuria lengvumo įspūdį. Šis būtas pasižymi erdvumu ir jaukumu – rami minimalizmo klasika. Kadangi butas yra erdvus ir didelis jame yra įrengti du vaikų kambariai su atskira vonios patalpa, holas, svetainė sujungta su virtuve, miegamasis su vonia, atskiras darbo kambarys bei koridorius. Vaikų vonioje yra įrengta erdvi, masažinė vonia „Jacuzzi“ ir integruota „Mielle“ skalbimo mašina, o virtuvėje integruota „AEG“ buitinė technika, t.y. indaplovė, prabangus kavos aparatas, kaitlentė, garų surinkėjas, orkaitė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas ir šaldymo kamera. Yra 400 litrų siekiantis akvariumas – pertvara tarp dviejų erdvių, židinys integruotas svetainės sienoje bei muzikos centras su įrengta garso sistema suteikia butui nepaprastumo.
Šis butas įrengtas pačiame Vilniaus centre prie pat prekybos centro „Maxima“, vos kelios minutės pėsčiomis iki poliklinikos, tame pačiame pastate galima rasti sporto klubą „Fitlife“, visai šalia Simono Daukanto ir Mindaugo mokyklos, netoliese Vingio parkas ir Vingio Kino teatras, vos kelios minutės iki rusų dramos teatro ir dešimt minučių iki Katedros aikštės ir penkios minutės iki Rotušės aikštės pėsčiomis. Taip pat dvi parkavimo vietos požeminiame garaže tam pačiam pastate bei uždaras kiemas su vaikų žaidimo aikštelė

Skelbimas „Jaukiai įrengtas butas pačiame sostinės centre“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-02-07. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 4 Jaukiai įrengtas butas pačiame sostinės centre
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Rasa
Vilnius
Skelbimo nr.:
159824
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
338
Atnaujintas:
2012-02-07 00:00