butas pačiame Klaipėdos centre

Kaina sutartinė

Parduodamas šviesus naujai moderniai perplanuotas butas pačiame Klaipėdos centre. Butas per visą II aukštą iš III-jų. Namas -1932m. vokiškos statybos, raudonų plytų, su oro tarpu, name trys butai.
Butas perprojektuotas pagal FengShui principus. Pakeisti vamzdynai, elektros instaliacija, restauruoti autentiški vokiški langai ir durys, - viskas paruošta Jūsų norimai apdailai. Langai į Vakarus, Pietus ir Rytus. Miegamojo langai į kiemą, už tvoros Klaipėdos universitetas. Virtuvė-valgomasis yra priešais erdvų ir šviesų gyvenamąjį kambarį. Butui priklauso įstiklinta lodžija, iš kurios atsiveria vaizdas į Lietuvninkų aikštę.
Jauki aplinka, šalia viskas ko reikia šiuolaikiniam žmogui – parduotuvės, kavinės, sporto klubai, mokykla, darželis, stotis, puikus susisiekimas su visais miesto mikrorajonais. Ramioji gatvė yra uždara, eismas leidžiamas tik gyventojams, todėl visada yra vietos pastatyti automobilius. Yra rūsys, 4a. privatizuotos žemės, kurioje galima įsirengti sodą, grilio vietą, vaikų žaidimo aikštelę ar garažą

Skelbimas „butas pačiame Klaipėdos centre“ paskutinį kartą atnaujintas 2008-12-15. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 5 butas pačiame Klaipėdos centre
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Laura
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
21286
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
581
Atnaujintas:
2008-12-15 00:00