Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

4k. b. Centre, Vytauto g., 2/3mūr., 90kv.m.

110000 Eur

Parduodamas 4 k. butas Centre, Vytauto pr. 2/3 mūr. Bendras plotas 90 kv. m. Išplanavimas: kambariai 20; 17; 16 ir 14 kv. m., virtuvė 10kv. m., 2 DUŠO KABINOS IR DU WC, balkonas. Įrengimas: tai šiuolaikiškai įrengti klasikinio stiliaus apartamentai, kapitališkai suremontuotas butas – pakeista elektros instaliacija, vamzdynas, plastikiniai langai, šarvuotos durys, grindys parketas ir laminuota danga, vonios kambariuose naujos plytelės. Papildomi privalumai: PARUOŠTAS AUTONOMINIAM DUJINIAM ŠILDYMUI, yra dujinis katilas, nuo jo išvedžiotas vamzdynas iki radiatorių, surinkti kaimynų parašai. Šiuose apartamentuose yra jaukūs ir erdvūs du miegamieji kambariai, dvi svetainės bei du vonios kambariai. Apartamentai apstatyti patogiais bei moderniais baldais, plokščiaekraniai televizoriai su skaitmenine televizija, bevielis internetas, masažuojantys dušai, bei visa būtina buitinė technika. Kieme uždara stovėjimo aikštelė(1 automobiliui). Du kambariai į gatvės(šiaurės rytų) ir du su virtuve į kiemo(pietvakarių pusę), butas šiltas ir šviesus. Geras susisiekimas su visais miesto rajonais.
PUIKI INVESTICIJA NUOMAI, ARBA GYVENTI PATIEMS. GALIMA PIRKTI SU ESANČIAIS NUOMININKAIS

Skelbimas „4k. b. Centre, Vytauto g., 2/3mūr., 90kv.m.“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-11-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 14 4k. b. Centre, Vytauto g., 2/3mūr., 90kv.m.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 4
Šildymas
:
Centrinis
Dujinis
Autonominis
Ypatumai
Audrius
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2011 metų 04 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
232401
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
3414
Atnaujintas:
2019-11-17 13:11