3k naujas butas

79 355,89 Eur

Puikus butas, labai gero isplanavimo!!
Sis butas bus pardavinejamas tik tam tikra laiko tarpa, tad jei sudomino-kreipkites.
BE TARPININKU!!!
(nuotraukos nera profesionalios, tad gyvai sis butas atrodo daug graziau). Nusipirkus šį būstą, nereiks jokių papildomų išlaidų. Nors tai yra pirmas aukstas, bet aplink si nama yra labai mazas zmoniu judejimas, tad pirmas aukstas kaip tik privalumas.
Unikalus ir tikrai idomiai bei graziai irengtas: slankiojancios duris, sienose yra padarytos nisos,bute esancios kolonos specialiai apdirbtos-su galimybe dekoruoti seimos nuotrauikomis, kurios suteiks labai daug jaukumo Jusu namams.
Bute yra įstiklintas balkonas, taip pat ant langu yra apsaugines zaliuzes kurios valdomos su nuotolinio valdymo pulteliu. Puikus butas už gerą kainą. Grindinis sildymas, autonominis reguliuojamas sildymas, nedideli mokesciai uz sildyma ziemos metu. Bute yra puiki garso izoliacija, (sienos bei lubos yra papildomai padengtos gipso kartono plokstemis) taip pat turesite nuostabius kaimynus, manau tai labai aktualu kas gyvena salia Jusu, taip pat sio buto langai, neiseina i priespriesai esanti nama.
Autobuso stotele, mokyklos, darzeliai, maisto prekiu parduotuves labai arti buto, gera vieta tiek jaunesnio, tiek ir vyresnio amziaus zmonems-nesukels jokiu rupesciu, bei patenkins Jusu inorius.
Lauksiu jūsų skambučių tel. nr. *****
TIKRAI GERA KAINA UZ SI BUTA. PILNAI IRENGTAS, JOKIU PAPILDOMU ISLAIDU, KOKYBISKI BALDAI BEI BUITINE IRANGA....
Sis butas bus pardavinejamas tik tam tikra laiko tarpa, tad jei sudomino-kreipkites

Skelbimas „3k naujas butas“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-03-28. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 5 3k naujas butas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
dom
Vilnius
Skelbimo nr.:
164614
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
457
Atnaujintas:
2012-03-28 00:00