3k. butas su nuostabiu vaizdu į Ozo parką

Kaina sutartinė

Vieta: Ozo g., Šnipiškės, Vilnius
Kambarių sk.: 3
Plotas: 67 kv.m.
Aukštas: 2/5
Namo tipas: Mūrinis
Statybos metai: 2008
Įrengimas: Dalinė apdaila (jau galima įsirenginėti)
Parkavimas: Požeminis parkingas (po namu)
Šildymas: Autonominis (kiek atsukate, tiek ir mokate)
Kaina: 425 000 Lt.

Parduodamas 3 kambarių butas (C name a.2.1) Ozo parke, Netoli Siemens arenos bei Vichy vandens parko, tik keli kilometrai iki miesto centro. Iš gyvenvietės galite išvažiuoti tiek į Kalvarijų, tiek į Ozo, tiek į geležinio Vilko gatves, o būsima Šiaurinė gatve, tik pagerins susisiekimą su miestu. Butas 2 aukšte iš 5, (62 kv.m plius balkonas 5 kv.m) mūriniame name su liftais. Buto langai orientuoti į šiaurės, pietų bei vakarų-parko pusę, pro kurio langus atsiveria puiki panorama į 9 ha, rekreacinės paskirties parką, kuriame bus bėgiojimo ir dviračių takeliai, keturi ežerai, krepšinio bei futbolo aikštelės. Svetainė su virtuve 21,5 kv.m., miegamasis 14,5 kv.m. su drabužinė, kitas miegamasis 11,8 kv.m. vonios kambarys su langu iki žemės - 6 kv.m,. Butas dalinės apdailos: grindys išlygintos, vonioje galima įsirengti grindinį šildymą, elektros ir silpnųjų srovių instaliacija išvedžiota, radiatoriai sudėti. Yra galimybė įsigyti požeminį parkingą už 25 000 LT. Namas jau pastatytas, jau galima įsirenginėti. Bendra turo kaina su požeminiu parkingu būtų 450 000 LT.

Jeigu ieškote pirkti ar norite parduoti objektą, susisiekite su manimi, nemokamai suteiksiu pirminę konsultaciją, o jei vėliau suteiksite man progą, profesionaliai lydėsiu Jus iki pat galutinio atsiskaitymo už objektą.

O visi brokeriai jau tikriausiai žino, tačiau visgi noriu priminti, kad bendradarbiaujant RE/MAX brokeriai dalinasi savo komisiniais.

Nesate tikri dėl savo finansinių galimybių? Mūsų partneriai Paskolų brokeriai "JG Group" padės Jums rasti geriausią sprendimą! www.paskolu-brokeriai.lt

Skelbimas „3k. butas su nuostabiu vaizdu į Ozo parką“ paskutinį kartą atnaujintas 2008-08-01. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 5 3k. butas su nuostabiu vaizdu į Ozo parką
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Paulius
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
11472
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1358
Atnaujintas:
2008-08-01 00:00