2kamb. butas Pašilaičiuose, Girulių g.

71 825,76 Eur

Parduodamas saulėtas ir jaukus butas naujame gyvenamųjų namų kvartale Pašilaičiuose. Butas yra itin šviesus, nes langai orientuoti Pietų kryptimi. Pro langus – gražūs apylinkių vaizdai. Nedidelės šildymo išlaidos. Į kainą įskaičiuoti visi kambariuose esantys baldai, interjero detalės bei mažai naudota buitinė technika.
Puikus ekonomiškas butas Jums ar Jūsų šeimai.

NAMAS:
Butas yra šiuolaikiškame 2007 metų statybos name (statybų kompanija Ranga). Namas sumūrytas iš Fibo blokelių, apšiltintas mineraline vata, su ventiliuojamu fasadu. Namą atsakingai prižiūri administratorius City service. Tvarkinga laiptinė ir liftai. Malonūs jaunatviški kaimynai.

BUTO PRIVALUMAI:
Vienas svarbiausių šio buto privalumų – visi langai yra į saulėtą ir šiltą Pietų-Pietvakarių langų pusę. O vaizdo pro langus neužstoja kiti namai. Dar vienas malonus privalumus – virtuvė ir atviras balkonas. Svetainė yra sujungta su virtuve ir bendras jų plotas – 43 kv.m. Virtuvėje įmontuotas gartraukis, indaplovė, kaitlentė. Svetainėje – odiniai šviesūs baldai. Vonios grindys yra šildomos. Įrengta dušo kabina ir pakabinamas tualetas. Koridoriuje yra labai talpi stumdomų durų sistemos sieninė spinta (6,5 m. ilgis). Butą įrengė ir jame gyveno tik vieni šeiminkai. Visame bute atliktas kosmetinis remontas, o miegamajame - pilnas remontas.

VIETOS PRIVALUMAI:
500 m spinduliu rasite: maisto prekių parduotuvę, grožio saloną, šeimos medicinos centrą, drabužių valyklą, avalynės ir drabužių taisyklą, gėlių parduotuvę, puikų restoraną, greito maisto užkandinę, automatinę automobilių plovyklą ir kita. Viešasis tansportas yra už 400 m. Saugi vaikams ir tuo pačiu rami gyvenimui aplinka – nėra pravažiuojančių automobilių srauto, nes visi kvartalo pravažiavimai baigiasi akligatviais.

Butui priklauso požeminio parkavimo vieta. Kaina 15 000 Lt

Skelbimas „2kamb. butas Pašilaičiuose, Girulių g.“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-06-06. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 8 2kamb. butas Pašilaičiuose, Girulių g.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Kambarių skaičius
: 2
Šildymas
:
Autonominis
Ypatumai
Ichtijandras
Vilnius
Skelbimo nr.:
188991
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
545
Atnaujintas:
2013-06-06 15:12