Kūrybiško pradžiamokslio studija "Žirniukas"

Kaina sutartinė

Studija skirta 3 - 4 metų vaikams, ketinantiems žengti pirmuosius žingsnius link mokyklos. Tikslas - sudominti vaikus žinių ir mokslo pasauliu, žaidimų ir kūrybinių užduočių pagalba mokyti laisvai bendrauti, mąstyti, savarankiai veikti, kūrybiškai reikštis.

Lankantiems du kartus per savaitę, užsiėmimai vyksta -
antradieniais ir ketvirtadieniais 13.00 – 14.15
Mėnesio kaina - 110 Lt
Vadovė - Minja Katinienė

Tel.: 8- 687- *****; 8-683-*****



Lankantiems vieną kartą per savaitę, užsiėmimai vyksta -
penktadieniais 13.00 - 14.30
Mėnesio kaina - 60 lt.
Vadovė - Gertrūda Straigytė

Tel.: 8 - 615 -*****; 8-683-*****


Studijoje siekiama padėti vaikams žengti į raidelių ir skaičių pasaulį, pažinti gamtos paslaptis, kiekvienoje mokslo srityje ieškoti kūrybos ir įdomumo. Tai integralus vaikų mokymas, atskleidžiantis, regis, labai skirtingų reiškinių, mokslo sričių sąsajas. Stengiamės uždegti vaikų aistrą žinioms, parodydami, kaip matematika jungiasi su piešimu, kaip raidės kuria šokį, kaip skaičiai juokauja pasislėpdami vaikų žaidimuose. Lavindami kalbą, kartu išmokstame daug eilėraščių, apjungtų su judesiais, vaidyba. Rašome paslaptingus užšifruotus laiškus, ieškome žodžių lobio, kuriame garsų traukinius. Studijoje atliekame daug įdomių bandymų, kur teorines žinias vaikai gali patirti ir realiai - kartu auginame augalus, druskų kristalus, sveriame, matuojame daiktus ir kt. Su vaikais daug bendraujame, skatiname juos laisvai reikšti savo mintis. Atlikdami įvairias užduotėles, mokomės ne tik savarankiškumo, susikaupimo, bet ir kūrybiškos išeities iškojimo

Skelbimas „Kūrybiško pradžiamokslio studija "Žirniukas"“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Būreliai, stovyklos“ turinį.

1 / 3 Kūrybiško pradžiamokslio studija "Žirniukas"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Būreliai, stovyklos:
Eglė
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
192548
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
542
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23