Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Šaldytuvai iš uzsienio pigiau,didelis pasirinkimas

140 Eur

Sveiki,kam mokėti brangiau,jei galima rast pigiau uz protyngą kainą,gali būt ir smulkių defektėlių kurie beveik nesimato o kaina skiriaisi zenkliai :)Prekiaujam ir URMU.
,suteikiam garantijas,taisom.Šaldytuvų detalės uzsienietiškos,gerų fyrmų:Miele,Liebher,Bosch,Beko,Samsung,Siemens ir kt.Šaldytuvų detalės originalios,originalūs Šaldytuvai uz gerą kainą.turim ir naujesnių modeliukų,didelis pasirinkimas,yra galimybė atvezti,pristatyti.daug yvairiausių modeliukų,ydėta tik maza dalis nuotraukų
Daugiau mūsų ydomių prekių uz gerą kainą rasit apsilankę mūsų internetinėj parduotuvėj adresu : www.prekiurojus.lr iki malonaus:)

Skelbimas „Šaldytuvai iš uzsienio pigiau,didelis pasirinkimas“ paskutinį kartą atnaujintas 2019-10-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Buitinės talpyklos“ turinį.

1 / 4 Šaldytuvai iš uzsienio pigiau,didelis pasirinkimas
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Buitinės talpyklos:
Kestuxxx
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
265532
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
148
Atnaujintas:
2019-10-17 10:33