Bronzinės Drakonų Smilkalynės-dėžutės ir pakabukai

80 Eur

2024 metai tai Drakono metai!
Tai DVI (2) retos bronzinės smilkalynės su Drakonų simboliais. Gautos iš Tibeto. Puikiai tinka ir kaip gražios dėžutės kažkam :) Taip pat puiki KALĖDINĖ DOVANA!
KAINA - po 80€
IŠMATAVIMAI:
Nr.1) 16cm x 13cm x 8cm
Nr.2) 14cm x 14cm x 11cm
TAIP PAT YRA BRONZINIAI PAKABUKAI SU DRAKONO SIMBOLIU - po 5€.
***
SIMBOLIAI:
Rytų Azijoje, priešingai nei Vakaruose, drakonas nelaikytas pikta lemiančiu padaru. Priešingai, jis laikytas taurumo, jėgos ir išminties simboliu. Anot astrologinių šaltinių, šio ženklo metais gimę žmonės neva esą stiprūs, ištvermingi, jų gyvenimas būsiąs sėkmingas. Rytų Azijoje drakonas dažniausiai simbolizuoja laimę, nes gali suteikti nemirtingumo gėrimą. Kinų pasaulėžiūroje jis atstovauja Jang pradą [In ir Jang), taip pat vaisingumą, derlingumą ir aktyvumą, todėl dekoratyviniame mene atlieka apsaugos nuo demonų funkciją.

Asmenybė. Drakonai paprastai yra karšto būdo, impozantiškos išvaizdos ir stiprios sveikatos. Jų energija, gyvenimo džiaugsmas ir susidomėjimas viskuo tiesiog liejasi per kraštus ir gali užgožti aplinkinius. Tai laisvosios sielos, kurioms reikia iššūkių ir erdvės. Jie žavūs, emocingi, savavališki, kartais net aristokratiškai didingi ir charizmatiški. Maža to, gyvenime juos lydi sėkmė.
Paspauskite ant bet kurios foto,tada geriau ir didesnes nuotraukas matysite.
***
P.S.atsiemimas patiems, arba galiu atsiusti pastu.Siuntimo KAINA LT ribose tik - nemokamai.
Jeigu patinka antikvariniai,senoviniai daiktai apžiūrėkite kitas mano prekes ir rasite kažką sau naudinga.Spauskite :
http://www.skelbimai.lt/bertas8
(per kelis puslapius)
Rasykite i emeila:
abumes@yahoo.com
Arba skambinkite:
866355799

Tinklapis: https://www.skelbiu.lt/pasiulymai/bertas8/

Visi mano skelbimai puslapyje bertas8

1 / 22 Bronzinės Drakonų Smilkalynės-dėžutės ir pakabukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Antikvarinės interjero detalės:
robis
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
280605
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
186
Atnaujintas:
2024-05-01 11:39