Botulino injekcijos nuo prakaitavimo

Kaina sutartinė

Ieškote būdų kaip sureguliuoti gausų prakaitavimą? Jums gali padėti botulino injekcijos nuo prakaitavimo. Gausus prakaitavimas ilgainiui labai apsunkina kasdienybę, tad nedelskite ir spręskite šią problemą.
Procedūros metu botulino toksinas yra suleidžiamas į tas kūno vietas, kuriose norite sureguliuoti prakaitavimą. Taip yra blokuojamas nervinio impulso perdavimas prakaito liaukoms. Jos nebeišskiria prakaito ir gausaus prakaitavimo problema yra išsprendžiama.
Procedūra yra saugi ir neužimanti daug laiko. Tam, kad nebūtų jaučiami nemalonūs pojūčiai, prieš ją vietos, kuriose atliekamos injekcijos, patepamos nuskausminamuoju kremu. Procedūros trukmė 20-40 minučių. Rezultatas pradedamas jausti jau praėjus 2-4 dienoms po procedūros, o po 1-2 savaičių jau bus jaučiamas maksimalus rezultatas, kuris trunka 6-12 mėnesių. Kad poveikis išliktų veiksmingas, dažniausiai pakanka tik vienos injekcijos per metus.
Domina botulino injekcijos nuo prakaitavimo? Daugiau informacijos rasite čia: https://www.amberesthetic.lt/prakaitavimo-gydymas
Lauksime Jūsų Amber Esthetic klinikose Kaune ir Marijampolėje!
Popieriaus g. 16, Kaunas
+*****

Kauno g. 47, Marijampolė
+*****

Skelbimas „Botulino injekcijos nuo prakaitavimo“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-02-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Kitos paslaugos“ turinį.

1 / 1 Botulino injekcijos nuo prakaitavimo
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Kitos paslaugos:
Amber Esthetic
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2019 metų 04 mėn.
Skelbimo nr.:
278792
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
49
Atnaujintas:
2023-02-27 19:30