Parduodu Bobteilu veislės šuniukus (Bobteilus)

Kaina sutartinė

Veislyne "Pūkuotas angelas" balandžio mėn. 28d. gimė nuostabūs show klasės ( tėvai daugelio parodų nugalėtojai), bobteilų veislės šuniukai. Abu tėvai iš pasaulyje gerai žinomų veislynų, puikios sveikatos (atlikta medicininė apžiūra bei tyrimai) ir nuostabaus charakterio.
Šiuo metu iš visos didžiulės ir reto gražumo šeimynos liko tik 5 mėnesių be galo linksmas ir mielas berniukas, kuris ne tik jau moka pagrindines komandas, yra nepriekaištingai tvarkingas (visus " gamtinius reikalus" atlieka tik lauke), bet jau spėjo sudalyvauti parodoje ir užimti prizinę vietą :)
Mūsų veislynas ne tik visada pasiruošęs suteikti visą reikalinga informacija auginimo, maitinimo, priežiūros ir auklėjimo klausimais, bet ir dovanoja specialiai kievienam šuniukui veislyno Senelio (!) rankomis pasiųtus batukus (skirti apsiauti esant prastam orui).
Daugiau informacijos http://www.shaggyangel.com
Supažindinimas su veisle ir mūsų šuniukų pristatymas (ištrauka iš laidos apie gyvūnus, kurioje dalyvavo mūsų veislynas): http://www.youtube.com/watch?v=3hnHl63jIHc&feature=youtu.be

Kaina sutartinė







Bobteilas Parduodu Bobteilus

Skelbimas „Parduodu Bobteilu veislės šuniukus (Bobteilus)“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Bobteilai“ turinį.

1 / 6 Parduodu Bobteilu veislės šuniukus (Bobteilus)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Bobteilai:
Jurate
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 06 mėn.
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
211046
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
1972
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19