Valdas Adamkus "Paskutinė kadencija"

8 Eur

Dešimt metų (1998–2003 ir 2004–2009 m.) šaliai vadovavusio prezidento Valdo Adamkaus knygoje skelbiami jo dienoraščiai, atspindintys laikotarpį po 2003 metų prezidento rinkimų ir jo antrosios kadencijos įvykius.
Prezidentas V. Adamkus dienoraščius rašo jau kelis dešimtmečius, bet ypač nuosekliai fiksuoti įvykius stengėsi jau tapęs prezidentu. Dienoraščiuose gausu net politologams nežinomų faktų. Šie užrašai skaitytojui leidžia žvilgtelėti į politinių debatų užkulisius ir kartu su Lietuvos prezidentu tarsi dalyvauti pasitarimuose, kuriuose buvo sprendžiamos Lietuvos ir pasaulio politikos problemos.
Prezidentas ne vien detaliai aprašo įvykius, bet ir juos atvirai vertina, komentuoja, pateikia politikų portretų. Dienoraščių puslapiams jis patiki net ir savo išgyvenimus.
Šioje knygoje dienoraščiai papildyti V. Adamkaus pastabomis ir mintimis, kilusiomis jam sklaidant savo paskutinės kadencijos užrašus. Taip iš asmeninių prezidento įžvalgų ir minčių susidėlioja Lietuvos politinio gyvenimo panorama.
Tai kelionė drauge su prezidentu V. Adamkumi per laiką ir įvykius

Skelbimas „Valdas Adamkus "Paskutinė kadencija"“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-09-19. Siūlome peržiūrėti naujausią „Biografijos“ turinį.

1 / 1 Valdas Adamkus "Paskutinė kadencija"
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Biografijos:
Eglė
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
243073
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
240
Atnaujintas:
2016-09-19 21:26