Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Batų valymo šepetys

20 Eur

Galbūt ir Jūs pastebėjote, kad iki šiol nėra atrasto paprasto ir lengvo būdo, kaip kokybiškai nusivalyti batus įeinant į patalpą ir taip nenešti mums nereikalingo purvo?

Norime Jums pristatyti išeitį, naują prekę - batų valymo šepečius. Šios konstrukcijos esmė tokia, kad žmogus gali lengvai primontuoti ją prie bet kokio įėjimo - daugiabučio namo, įstaigų, ofisų, nuosavų namų, ūkinių pastatų ir t.t. Prieš įeinant į patalpas galima lengvai kelis kartus perbraukti per šiuos šepečius ir nuvalyti nešvarumus nuo avalynės.

Tikimės pasinaudosite mūsų pasiūlymu ir patys netruksite tuo įsitikinti.

Produktas yra gerai žinomas ir plačiai naudojamas Suomijoje bei kitose skandinavijos šalyse. Taip pat tai naujovė Lietuviškai rinkai

Skelbimas „Batų valymo šepetys“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-10-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Valymo reikmenys“ turinį.

1 / 2 Batų valymo šepetys
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Valymo reikmenys:
Rimantas
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 10 mėn.
Skelbimo nr.:
245397
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
33
Atnaujintas:
2016-10-17 09:56