MB Kemida – standartinių ir nestandartinių baldų projektavimas ir gamyba

Kaina sutartinė

MB Kemida – standartinių ir nestandartinių baldų projektavimo ir gamybos įmonė. Ilgalaikė komandos patirtis, naudojamos kokybiškos medžiagos, domėjimasis pasaulinėmis tendencijomis ir nepriekaištingai atliktas darbas užtikrina klientų pasitikėjimą, o mus – skatina plėstis ir judėti pirmyn.

Užsiimame įvairių baldų: virtuvės, vonios kambario, miegamojo, svetainės, spintų su stumdomomis durimis, pertvarų, drabužinių, vaikų kambario, prieškambario, prekystalių, parduotuvių, barų, biuro, prekybinių salių bei kitų, Jums reikalingų, baldų projektavimu ir gamyba pagal individualius užsakymus.

Sutartu ir Jums patogiu laiku atvykstame į Jūsų namus. Suprojektuojame, suderiname dizainą, sukuriame vizualizaciją ir sutariame dėl projekto įgyvendinimo.

Dirbame visoje Lietuvoje. Suteikiama 2 metų garantija

Naudojamos medžiagos – ilgaamžės, patvarios, užsitarnavusios savo gerą vardą visame pasaulyje: Wodego, Kronospam, Rehau, Pfleiderer, SMart plokštės, furnitūra – Blum, Grass, Hettich ir kitų firmų furnitūra.

El paštas: *****
Tel: +*****
www.kemida.lt
FB UAB Kemida

Skelbimas „MB Kemida – standartinių ir nestandartinių baldų projektavimas ir gamyba“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-01-04. Siūlome peržiūrėti naujausią „Baldų gamyba“ turinį.

1 / 6 MB Kemida – standartinių ir nestandartinių baldų projektavimas ir gamyba
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Baldų gamyba:
MB Kemida
Visa Lietuva
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
272251
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1597
Atnaujintas:
2024-01-04 00:00