Durys

Kaina sutartinė

Atliekame medienos gaminių gamybos ir montavimo paslaugas. Medžio gaminių gamyboje jau turime daugiau kaip 20 metų patirtį, todėl visi gaminiai yra patogus, kokybiški, praktiški ir ilgaamžiai. Iš įvairios pjautos medienos (ąžuolo, uosio, pušies, eglės) gaminame, atvežame ir sumontuojame medienos gaminius, tokius, kaip: lauko baldai, pavėsinės, supynės, žaidimų aikštelės, ar smėlio dėžės. Projektuojame ir parenkame tinkamiausius variantus.
Gaminame, pristatome ir sumontuojame pas klientą namuose medines lauko duris, vidaus duris ir palanges. Medinės durys ir palangės pagamintos pagal individualų užsakymą puikiai tiks prie bendro namų interjero.
Iš medžio, ar rąstų, gaminame ir įrengiame karkasines pirtis ir vasarnamius. Prie jų prideriname medines tvoras, vartus ir vartelius.

Kodėl pasirinkti mus?
Todėl, kad tik su mumis Jus sutaupysite savo laiką, pinigus, gausite kokybišką, praktišką, patogų ir ilgaamžį medžio gaminį, be profesionalias įrengimo paslaugas.

PRISTATOME VISOJE LIETUVOJE !

Smulkesne informacija puslapyje www.medziomagija.lt

Lauko baldai, lauko baldu gamyba, lauko baldų gamyba, sodo baldai, sodo baldu komplektas, kiemo gaminiai, mediniai stalai, mediniai suolai, rąstiniai baldai, medinės kėdės, sodo baldų gamyba, kiemo statiniai, pergolės, treliažai, pergoles, treliazai, pavesinės, pavėsines, pavesinė, pavesine, pavesiniu statyba, pavėsinės statyba, pavėsinių gamyba, pavėsiniu irengimas, pavėsiniu irengimas, lauko pavesinės, terasa, terasos, terasų projektavimas, supynės, supynė, supynes, supyne, rąstinės supynės, supynės iš rąstų, supynes is rastu, supyne su stogeliu, žaidimų aikštelės, žaidimų aikštelė, zaidimu aikšteles, zaidimu aikštele, medinės durys, medines durys, lauko durys, vidaus durys, duris, vasarnamiai, vasarnamių statyba, vasarnamiu irengimas, vasarnamiu statyba, vasarnamių įrengimas, karkasiniai vasarnamiai, rastiniai vasarnamiai, pirtys, pirtys, pirčių statyba, pirčių įrengimas, pirciu statyba, pirciu irengimas

Skelbimas „Durys“ paskutinį kartą atnaujintas 2013-01-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Baldų gamyba“ turinį.

1 / 6 Durys
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Baldų gamyba:
Egidijus
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2012 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
181831
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
462
Atnaujintas:
2013-01-22 14:01