Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

Automobilių supirkimas Visoje Lietuvoje

Kaina sutartinė

Superkame visų rūšių ir bet kokios būklės automobilius. Skambinkite telefonu: +370 624 55 006 arba užpildykite užklausą mūsų interneto svetainėje: www.supirkimasaz.lt

Automobilių supirkimas yra procesas, kai žmonės parduoda savo senus ar nereikalingus automobilius išvengiant jų laikymo, pardavinėjimo problemų. Pirkėjai gali gauti pigesnių ar retesnių automobilių ir prisidėti prie aplinkos apsaugos.

​​​​​​​Siūlome transportavimą, dokumentų tvarkymą ir mokėjimą grynaisiais arba pavedimu iš karto vietoje. Superkame bet kokio būklės ar metų automobilius, net jei jie yra sugedę, daužti ar neturintys techninės apžiūros.

Puikus būdas atsikratyti seno ar nereikalingo automobilio ir padaryti gerą darbą sau ir aplinkai. Jei norite parduoti savo automobilį greitai ir paprastai, susisiekite su mumis  telefonu: +370 624 55 006 arba užpildykite užklausą mūsų interneto svetainėje: www.supirkimasaz.lt

Tel.: +*****
El. paštas: *****
Www: https://www.supirkimasaz.lt
Visa Lietuva

Skelbimas „Automobilių supirkimas Visoje Lietuvoje“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-07-12. Siūlome peržiūrėti naujausią „Transporto supirkimas“ turinį.

1 / 4 Automobilių supirkimas Visoje Lietuvoje
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Transporto supirkimas:
Supirkimasaz
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas
Skelbimus talpina nuo 2013 metų 03 mėn.
Skelbimo nr.:
279564
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
103
Atnaujintas:
2023-07-12 08:48