Pigi automobiliu Smart nuoma

10 Eur

www.smartsiauliai.lt
Minimalus nuomos terminas – 1 para (24 valandos), maksimalus neribojamas.
Reikalingi dokumentai – pasas arba tapatybės kortelė ir vairuotojo pažymėjimas. Jei automobilį nuomojasi įmonė, būtina pateikti įmonės registracijos pažymėjimą ir įmonės vadovo pasirašytą įgaliojimą sudaryti automobilio nuomos sutartį.
Atsiskaitymas – Už automobilio nuomą galima atsiskaityti grynaisiais pinigais arba pavedimu. Nuomininkui prieš pasiimant automobilį sumokamas visas automobilio nuomos mokestis bei užstatas už automobilį. Užstato suma yra 50€.
Automobilio perdavimas – Automobilio perdavimas – priėmimas įforminamas automobilio nuomos sutartimi bei perdavimo – priėmimo aktu. Automobilis nuomininkui perduodamas su pilnu kuro baku ir turi būti grąžinamas su pilnu kuro baku. Automobilis perduodamas švarus ir pilnai sutvarkytas, toks pats turi būti ir grąžintas. Nuomininkui pageidaujant, automobilis gali būti grąžintas neplautas ir netvarkytas. Tokiu atveju prie nuomos kainos bus priskaičiuotas 10€. Automobilio plovimo mokestis.
Automobilio grąžinimas – Automobilis grąžinamas Nuomotojo ir Nuomininko sutartu laiku ir vietoje. Automobilio grąžinimas įforminamas Nuomotojo ir Nuomininko pasirašytu aktu, kuriame surašomi automobilio apžiūros metu nustatyti defektai ir trūkumai (jei tokie yra).
Baudos – Pametus automobilio raktus ar dokumentus, sukeltą avariją, kai Nuomininkas yra įvykio kaltininkas, kai automobilį sugadina tretieji asmenys arba kai automobilio sugadinimo kaltininkas nerastas, nuomininkas moka numatyto dydžio baudą (300€.).
Nuoma nuo 18 metų!

Skelbimas „Pigi automobiliu Smart nuoma“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-11-18. Siūlome peržiūrėti naujausią „Automobilių nuoma“ turinį.

1 / 8 Pigi automobiliu Smart nuoma
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Automobilių nuoma:
Justinas Gelumbickas
Šiauliai
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
244731
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
124
Atnaujintas:
2016-11-18 00:00