Parduodu autokėdutę Cybex Aton Q Platinum

110 Eur

Kėdutė naudota tik vieno vaiko ir labai trumpai apie 6 mėn., kadangi vaikelis gimė didesnio svorio ir kėdutę išaugom anksčiau laiko.
Autoįvykių nėra buvę.
Autokėdutė Cybex Aton Q Platinum yra pati saugiausia autokėdutė pasaulyje. Kėdutės vidus taip suprojektuotas, kad kūdikio kūnelis tvirtai priglunda prie kėdutės ne tik iš nugaros, bet ir iš šonų. Mes kėdute buvom labai patenkinti, kai išaugom šitą, kitą kedutę pirkom taip pat CYBEX firmos.
Kėdutė turi teleskopinę šoninių smūgių apsaugą (LSP sistemą) ir reguliuojamą galvos atramą su integruotais saugos diržais užtikrinančią aukščiausią saugumo lygį ir patogumą. Reguliuojant atramos pagalvėlę sėdėjimo kampas keičiasi automatiškai ir kėdutė "auga" kartu su vaiku. Nauja funkcija, leidžianti kūdikiui gulėti maksimaliai patogiai priglaudus galvytę, kaklą, krūtinę. Taip sumažinta galvos palinkimo, kvėpavimo sutrikimo bei dusimo rizika. Didelis XXL stogelis su UVP50 + puikiai apsaugo nuo saulės ir stipraus vėjo.
Daugiau apie kėdutę:
http://www.minimood.lt/lt/autokedutes-0-13-kg/*****-cybex-aton-q-automobilines-kedutes-0-13kg-princess-pink.html

Skelbimas „Parduodu autokėdutę Cybex Aton Q Platinum“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-27. Siūlome peržiūrėti naujausią „Autokėdutės“ turinį.

1 / 2 Parduodu autokėdutę Cybex Aton Q Platinum
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Autokėdutės:
Jolanta
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
241433
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
609
Atnaujintas:
2016-06-27 23:25